no idea -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (10.10.2013 11:05:25)
|
ćao, drage moje, evo mene opet-ništa nisam napravila. nešto se čudno dešava sa mojim životom[sm=zmeden.gif] juče mi krenemo za bl popodne po nalaze, i negdje skoro na pola puta izleti nam mačketina neka pred auto. neko ju je izgleda potjerao iz dvorišta, dok je izletila ko mile oči, nije bilo šanse da mm reaguje. elem, udarimo je, a ona nam zeznu auto, polomi neke plastike naprijed, nosače hladnjaka, i onda nismo smjeli dalje, morali se vratiti kući tj. ganjati majstore da ne bude još više štete na autu. i u tom zagledanju kolika je šteta, šta se desilo, meni iz čista mira spadne ogrlica koju nosim godinama, vrijedna bar 300 maraka. tek sinoć kad sam se tuširala to sam otkrila. nije mi toliko zbog para, nego zato što je to poklon od mojih roditelja koji sam dobila još kad smo se uzeli, draga uspomena....sinoć smo oboje pobjegli bukvalno na spavanje da nas ne bi još kakav meteorit pogodio. ludi neki dani. sad je auto kod majstora, ogrlice nema, a za nalaz sam zamolila druga koji živi u banjaluci da ga podigne-znači dobiću ga tek za vikend. danas i sutra gubim dane bolovanja, jer sam ih mislila iskoristiti da provjerim taj nalaz, da mi ga porodična očita, pa da me uputi endokrinologu ako treba.... eto, kad se nekom ne da, ne da se...i onda mi ljudi kažu da ne budem pod stresom...pa kako?
|
|
|
|