no idea -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (19.1.2014 20:46:01)
|
tonči, meni u slučaju zatvora pomaže jogurt u velikim količinama, ili lignje sa dosta maslinovog ulja-garant radi! mazi pupu i ljubim te! ema38, ja sam čitala na milion mjesta da ciklus poslije neuspjele vto kasni barem naredna tri mjeseca...ne znam, vidjećemo šta će biti sa mnom, trebalo bi da dobijem sutra ili prekosutra, posljednji put sam dobila 28.11., i taj dan i počela sa terapijom, pa onda, nažalost, procurila pomalo 25.12., 27.12. sam radila betu i kao što znaš, ništa, a onda poslije bete procurila pravo. 25. mi je bio 28.dc, i prirodnog i vještačkog, meni se to poklapalo. inače sam ranije dobijala 28. ili 29. dan, tako da i sad očekujem sutra ili prekosutra...ko će znati...jajnici me rasturaju, kao i desna dojka, to znam da je od hormona, počelo je još dok sam bila na utrogestanu, i nikako da prestane...vidjećemo šta će dalje biti, ali mislim da je normalno da [sm=hudicek1.gif]kasni dok se sve ne dovede u red... meni su čak kontrolu zakazali za mart tek jer računaju da ću dotad valjda se vratiti u normalu koliko-toliko... dona yu, sretno, draga, da nam budeš [sm=nosecka.gif] kao tonči!
|
|
|
|