An Nur -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (14.3.2014 10:41:39)
|
Hallo djevijke [sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif] Evo i ja malo da vam se javim. Dona Yu Nisam ni sumnjala, paničarkice da ćeš uspjeti [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Od srca ti želim školsku i najuredniju moguću trudnoću i da ti bude ko u onoj reklami za arijel tri pa još hm... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Uživaj, mazi pupu, pjevaj im i ponovo se najstrastvenije zaljubi u svog mužića, a i on u tebe. Ljubim te i puno puno sreće vam želim. Možda Jednog Dana Dr Brankica je dobra, smirena i nježna osoba koja će ti odgovoriti na sva pitanja. Preporučujem ti da pomno slijediš njene upute i da joj vjeruješ. Puno strpljenja, uspjeha i na kraju ogromnu radost ti želim. Tonči Uživaš, jel da? Kako znaš da je baš princezica? Možda te iznenadi princ. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Puno pozdravljam tebe i tvoju pupu. Svim ostalim dragim hrabrim forumašicama želim da im ovo lijepo proljeće donese tu veliku željenu radost. Ma šta bilo budite strpljive i hrabre kao i do sad. ringer I ja pijem moje čajeve redovno. Ne osjećam ništa posebno ali mi se 'gospođa' nekako mjenja... Nebi znala precizno opisati. Bilo je neke hladnoće, suhoće, mrva bijelog iscjetka i tako. Uglavnom, primjetim da mi je cijeli organizam, koža, tijelo lice nekako čistije i ljepše. Ovulaciju potajno želim i očekujem ovih dana ali joj se poslije one medicinske terapije baš i ne nadam previše. Prije očekujem da mi se organizam lijepo očisti i brže ustabili sa ovom 'narodnom medicinom'. Ipak, ko zna, mi se nemožemo prestati nadati iz mjeseca u mjesec. To nam je valjda u krvi i jače je od nas. Nadam se da ćemo iz ove bitke izaći kao pobjednici. Ako ne ovaj put, onda ćemo naći korake nekog indijanskog plesa i rituala... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Bitno da pomogne. Drago mi je što osjetim da ti nekako vedrije i sa više optimizma i nade pišeš ovdje na forumu. Možda je to i najvažnije. Opustiti se i ne dati da te išta slomi. Čuvaj mi se [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|