harmonika -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (23.11.2014 9:38:10)
|
cure moje evo malo,vrlo malo se sabrah pa da napišem par riječi. očekivala jesam ovakav rasplet ali u čovjeku uvijek tinja nada,tako da me rezultat svakako dotukao bez obzira što nije neko iznenadjenje. sutra se vraćam na posao pa ću sigurno biti bolje. jutros stiže i [sm=hudicek1.gif] pa me i ona dodatno uznemiri ali bolje i da je došla nego da se sada brinem još i za to. što se tiče medicos-a imala bih štošta da napišem o neprofesionalizmu ali neću da stvaram tenzije na forumu. činjenica je da smo mi sve primorane od strane fonda da idemo kod njih a i kad to ispucamo od silnih finansijskih troškova opet se svede na njih jer nemamo para za inostranstvo. tako da nam je da ćutimo i nadamo se da će se uozbiljiti. ne želim nikoga da prozivam javno,ako neko želi da čuje moja iskustva sa doktorima neka piše u pp rado ću ih opisati i mnogi će se iznenaditi. da se razumijemo,nikoga ja za ovaj neuspjeh ne krivim. niko,ni u jednoj klinici na svijetu nam neće garantovati uspjeh. ali da postoje propusti postoje.nisam ekspert za ginekologiju ali nisam ni glupa neke stvari su jasne kao dan. i pored svega,nema mi druge nego poručiti se za konsultacije i vidjeti kako dalje. juče mi sestra reče da zovem u januaru za konsultacije što znači da neću doći na red do jeseni. i da pokušavam prirodne radove jer se često desi da se od silne terapije poslije postupka desi spontana trudnoća. sve to mi je rekla sestra. dr naravno nemaju vremena ni na minut da ti se obrate. artist,draga nemoj tako da razmišljaš. meni je sada sve crno ali već su mi misli na sljedećem pokušaju. jednom mora uspjeti. dobro,mila moja i ti se opusti,mene je možda skupo koštalo što sam stalno bila napeta u toku postupka.ali ne bez razloga. i o tome bi se dalo pisati ali opet neću da prozivam javno. sada imam jedno iskustvo iza sebe i ubuduće znam šta me čeka tako da se nadam da će drugi put biti lakše i opuštenije. puno vas pozdravljam i ljubim.
|
|
|
|