An Nur -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (27.2.2015 13:41:00)
|
Hi, curke, evo i mene [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=zz_wavespin.gif] Opet se bocam. jedna inseminacija i jedan dugi protokol, neuspjeli. Sad sam na kratkom protokolu u nekoj drugoj klinici ali zar nije svejedno. Nekad upali nekad ne, ma gdje da idemo. Naše je da se trudimo. Ovaj put bolje su mi pogledali maternicu, našli polipe i odstranili ih. Slali su me i na inzulnemiju, uredna mi je, a u ponedeljak su mi uzeli i krv za trombofiliju pa se bocam i čekam. Na inseminaciji bila sam puna nade i bila mi je biohemijska trudnoća. U prvom postupku ivf sam prošla baš neki pakao. Užasna reakcija na decapeptil. prvih pet dana samo sam plakala, mislila sam da ću da skrenem. Svaka sitnica me rastuživala do suza. Poslije bolile su me noge, kao da su mi sve vene zaštopane, a nakon aspiracije nisam mogla da se pomjerim normalno. Nakon svega nije me ni čudilo što mi nije uspjelo. Cijelo vrijeme sam trpila nekakve boli, a o psihičkoj napetosti da ne pričam. Sada niti smijem da se nadam, niti smijem dozvoliti sebi da mislim ni negativno, ni pozitivno. Šutim i čekam, valjajući dan po dan. Kad poslije bockanja prošetam, ne bole me noge i vene, kad mirujem, opet mi se sve napnu i imam konstantnu mučninu u stomaku ali ipak mi je ovaj protokol puno lakši od onog dugog. U ponedaljak popodne mi je prva folikulometrija, pa ćemo da vidimo kako napredujemo. Ljubim vas sve i želim vam puno puno bebica.
|
|
|
|