|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 10 11 [12]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
17.9.2013 21:23:24   
Isha

IZVORNA PORUKA: Mama_Mia

Lijep pozdrav svim forumašicama..imam pitanje al ne znam u koju bih ga temu kategorisala, al evo potrefit ću ovdje , nadam se da neću puno pogriješiti..trudnoću vodim cijelo vrijeme privatno kod dr.Jadranke D., ne idem često , svaki 1,5 mjesec ili dva.. trenutno sam mislim 6 mj. trudnoće možda malo jače (nisam sigurna), nisam odavno bila na pregledu pa me zanima dal privatni doktori preporuče nekog doktora u bolnici za porod ili ko ti se zadesi u dežuri?Ova dr. je penzionisana, pa me zanima kako bih dalje, jel ima neko savjet , a svakako namjeravam otići kod nje još koji put do poroda aBd..

Ova dr ti ima sina gore na Jezeru, valjda ce ti reci kada za to dodjevrijeme. Neki privatnici preporuce, a neki ne, sve ti zavisi.

(odgovor članu Mama_Mia)
Neposredna veza do poruke: 276
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
17.9.2013 21:29:20   
bambi7

IZVORNA PORUKA: scarlett

Nažalost, taj prvi dojam me ipak nije prevario.


i mene na zalosta kaci taj dom zdravlja, isla sam tom dr. dva tri puta u prosloj trudnoci, nemam ama bas nijedne pozitivne! u 36ned.mi je rekao da nema potrebe vise da dolazim,cak mi nije htio dati ni veliku uputnicu za bolnicu,jer kao dace kad krene porod prije toga mi ne treba!
Po njemu mi ni ctg nije trebao, tako da sam nastavila u vojnoj, a po uputnicu je otisao muz.
ima jos jedna dr.u tom Domu Zdravlja ali kod nje mozes doci na red za tri mjeseca.
Ja trecu trudnocu vodim privatno iako mi je taj DZ bukvalno pred nosom i iako imam ovjerenu knjizicu, nemam ti sta dalje pricati na temu doticnog osim zaobidji u sirokom luku!

_____________________________

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 277
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
22.9.2013 4:13:30   
scarlett

IZVORNA PORUKA: scarlett

Ima li ko iskustvo sa dr. koji trenutno radi u DZ Saraj Polje - Zildžo Eskić?

Neki dan sam se jako loše osjećala, mučnine,... i otišla u taj DZ na ginekologiju. Kada su me prozvali, unutra ginekolog, hajd' nema veze, al' jedva mi je dao blovanje 7 dana. Meni je bilo toliko loše da sam na kraju dala otkaz na poslu (primljena sam na određeno), jer sam vidjela da čovjek moju muku ne shvata dovoljno ozbiljno i da ću se peglat s njim. Nije me pogledao i djeluje mi kao neko ko mrzi svoj posao.

Danas me naručio na UZ, pa se iskreno nadam da me taj prvi dojam prevario. Imal' ko iskustva s njim?



Osjećam toliku potrebu ne da blatim nekoga, ne daj mi Bože, ali da upozorim sve ženice koje su imalo osjetljive, a nekako mislim da su sve manje - više kada su u drugom stanju, zaobiđu ovog dr.
Bila sam 2x kod njega i prvi put nisam vjerovala da neko može biti tako grub i hladan i bezosjećajan u toj struci. Ne kontam kako neko može završiti takav fakultet i opredijeliti se za ovaj smjer, a ponašati se kao da ne podnosi ženski rod. Kontala sam, možda je čovjeku loš dan bio i ja budala odem sa suprugom na UZ.

Radovala sam se tom pregledu, jer sam očekivala da ćemo bebu baš fino vidjeti i čuti kako malo srce kuca. Bila sam u 9toj sedmici.
Ujutro sam se zezala na FB, naručivala zdrave namirnice (kao sada ću se posvetiti svome zdravlju i trudnoći baš), polako se pripremala za UZ i nešto iza 12h smo MM i ja izašli iz kuće. Termin je bio u 12 i 30. Pitali smo dal' MM može prisustvovati, sestre su mrzovoljno rekle da može. Ušli smo u predviđenu prostoriju, sestra mi je rekla da se skinem sasvim i sjednem. Ja sam je pitala gdje da sjednem, jer na kožnom krevetu se na sredini nalazio jastuk i na njemu komadić ubrusa. Ona reče, na taj ubrus. Nevoljko sam pristala, razmišljajući šta sve mogu tu pokupiti, ali rekoh sebi: „Hajde ba... nemoj biti sada razmažena, slijedi nešto lijepo, ne komplikuj.“ Sestra je u trenutku izašla, a MM je zgrabio sa njenog stola više tih papira, poznavajući kako razmišljam i dodao mi. Podmetnula sam ih i sjela. Ušao je dr. ne odgovorivši na naš pozdrav, grubo mi je namještao noge, baš kao da je nanerviran što se nisam dobro namjestila, kao da mi je prvi put... Ali nema veze. Grozan je, nikad više kod njega, ali samo da sada čujem lijepe vijesti, vidim svoju pahulju, a onda ćemo smisliti nešto drugo...
Pregled se odužio. Namrgođeni dr. šuti, vrijeme se oteže, a ja sebi govorim da mi se to čini i da mi se oteglo zbog njegove šutnje. Izustih spontano: „Dr., jel' nešto nije u redu?“ Kaže dr.: „Ne požuruj me.“ Promrmljao je nešto da ćemo pričati kad završi, ali meni je zvuk moga srca toliko već odjekivao u ušima da mi se sve počelo stapati u jedno i vrijeme se opet odužilo. Pogledi MM i mene su se već milion puta sreli, puni straha, nevjerice, iščekivanja i nade... Onda je dr. okrenuo monitor i rekao „Ovo vam je glava, ovo vam je trup, ovo je posteljica, nema nikakve srčane aktivnosti“. Gledam na monitor vidim jasno svog bebija, znam sve šta je šta, slika je onakva kakvu sam i očekivala, ali bebi miruje. Pitam dr. u bunilu, jel' to znači da ne vidi da se beba kreće, jer se i meni tako čini. On odgovara, nije da se ne kreće nego aparat ne registruje nikakvu srčanu aktivnost. Okrenuo je i nekakav drugi monitor i rekao da je aparat star, da nema otkucaja srca, da odemo negdje na color dopler, ali da se ne nadamo puno. Sestra je rekla da je to česta pojava, ništa neobično i da će biti sve ok. A ja sam se kao usporeni snimak oblačila i vrištala u sebi, a onda naglas kada smo izašli iz ordinacije. Dobili smo uputnicu za Jezero, ali moj suprug ljut zbog takvog pristupa, govorio mi je da se smirim i ne budem luda da takvom čovjeku vjerujem, nego ne želi da i na Jezeru naletimo na ovakvog dr., pa da idemo odmah dr. Majdi kod koje smo potvrdili trudnoću. Ja sam znala da dr. ne može toliko pogriješiti, da ako su aparati loši, nek savremeniji mogu pokazati tek nešto bolje, dati neku nadu, ali znala sam da nije dobro. Ipak, upravo toj nadi sam se toliko nadala dok smo se vozili u polikliniku.

Nažalost, on nije pogriješio. I ne iskaljujem svoj bjes zato što je prvi saopštio tu vjest, nego zato što nema trunke milosti. Osjećala sam se kao krava koja je došla da se oteli. Važno je da je oba puta ispitao kod kojih dr. sam ranije išla. Ono kao kada date auto na servis, pa vas pitaju "Ko vam je ovo radio?" Šta ga se tiče kod koga sam ranije išla. Mislim da mu je posao bio da se potrudi da me zadrži kao pacijenta. Uopšte nije čudo što se kod njegove kolegice čeka 3 mjeseca na red, kao što je neko gore napisao, jer u njegovoj smjeni uopšte nije gužva, odmah dođete na red.Sad mi je jasno zašto.



_____________________________

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 278
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 0:04:08   
Hanady RR
user posted image user posted image

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 279
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 13:22:35   
SREĆNA
Scarlet žao mi je , nema utjehe draga moja , šaljem ti veliki i ssnažni zagrljaj.

Zilđo je kretnčina kakvog nema nadaleko, sama sam se uvjerila.Pobjegla sam iz te ustanove glavom bez obzira.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 280
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 14:28:36   
Emmy

IZVORNA PORUKA: SREĆNA

Scarlet žao mi je , nema utjehe draga moja , šaljem ti veliki i ssnažni zagrljaj.

Zilđo je kretnčina kakvog nema nadaleko, sama sam se uvjerila.Pobjegla sam iz te ustanove glavom bez obzira.

Scarlett, žao mi je zbog tvog gubitkauser posted image user posted image

Ovaj doktor mene podjeća na mesara (uz dužno poštovanje prema ovoj profesiji), vjerovatno znate na šta mislim. Toliko je neotesan i nekulturan da nešto takvo odavno nisam vidjela. Radila sam papa bris kod njega i pregled, na moj upit kako da uradim samopregled dojki samo je promrmljao nešto sebi u bradu, mislim da ni on pojma nema. Inače cijelo osoblje odjela ginekologije, bez izuzetka, uključujući i dr. Lokmić user posted image za uslužnost pacijentima. Na rezultate papa brisa se čeka po 8-9 mjeseci, znam da nije do njih, ali generalno stav, pristup pacijentu nula bodova. Mala škola bontona bi im dobro došla....

_____________________________

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 281
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 14:50:26   
grozđe
scarlett jako mi je zao zbog svega sto ti se desilo....razumijem te jer se i meni prosle godine bas negdje u ovo vrijeme dogodio missed.ab. u 9.sedmici trudnoce, s tim sto se plod prestao razvijati vec u 6.sedmici...

naravno da mnogo znaci topla i lijepa rijec, pristup doktora....

ja sam ponovo trudna, tacnije usla sam u 7.mjesec trudnoce i idem kod dr.Sanjina Dekovica...covjek je prije svega, bas mi odgovara i to mi mnogo znaci...

ima jos doktora koji su normalnog ponasanja i svakome bih preporucila da ide nekome kod koga ce imati sigurnost i osjecati se covjekom...

tebi sve najbolje i sretno....

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 282
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 16:23:43   
scarlett
Žao mi je što ste imale loše iskustvo s dotičnim dr.

Ja sam prošle sedmice bila bolesna i otišla sam u taj dom zdravlja, jer mi je blizu. Nisam znala da radi muškarac, jer sam prvu trudnoću vodila kod dr. Jadranke Dizdarević, ali se na njen savjet paralelno javljala i u DZ. U to vrijeme radile su dr. Laćević i Lokmić, šta god mi je trebalo od lijekova, uputnica ili nešto drugo, ja bih samo došla i rekla da mi je dr. Dizdarević rekla da treba to i to i dr. bi izdala. Obzirom da mi je to blizu, a trudnoću sam svakako počela voditi privatno, ovdje sam se javila zbog bolovanja, jako sam se loše osjećala, bilo mi je svejedno ko će me primiti. Nisam znala da je počeo raditi muškarac. Iznenadila sam se kada sam ušla u ordinaciju. On mi je jedva otvorio bolovanje i usput me naručio 4 dana kasnije na UZ. Obzirom da je svakako bilo vrojeme za UZ, kažem ja suprugu, da idemo sada tu na UZ, a onda ako bude sve ok, za ca. 2 sedmice da idemo privatno kako smo svakako i planirali. Međutim sve se odigralo naopako.
MM kaže da mu nije jasno kako neko takav može dobiti dozvolu za rad sa tako osjetljivom kategorijom stanovništva, pa makar bio i najbolji student. I ja se isto pitam. I vjerujem da sam jedna od njegovih sestrica, ne bih mogla izdržati a da ne nabacam koju kritiku.

Svakako ću se prebaciti kod dr., a možda vidjeti i da idem u neki drugi DZ. Ne znam imam li pravo. Ne znam imam li pravo ići na kliniku, recimo kod Dekovića, ako je sve ok, mislim da on bude moj dr. za redovne preglede. Nisam u to baš najbolje upućena, sve kontam da moramo ići onom dr. čijem DZ pripadamo. Šta vi kažete? Doduše, meni je klinika svakako predaleko, ali opet kod ovog dr. definitivno više nikada.

Dr. Dekovića znam, par puta me primio na GAKu kada sam bila hitan slučaj. Bio mi je i u komisji pred porod. Divan čovjek i sjećam se dobro da ga je i MM pohvalio, jer smo ga gore više puta vidjeli kako ide hodnikom i ljubazno pozdravlja sve pacijente redom. Zildžo ne pozdravlja ni kada mu uđeš u ordinaciju.

Sada me par puta pogledao i dr. Mehmedbašić, splet okolnosti je bio takav, za njega također imam samo riječi hvale, ali nekako mi je puno lakše sa ženama i kada mogu da biram, biram radije žene.

Usput moram i da pohvalim dr. Zejnu koja radi kod Mehmedbašića, ne znam šta je više ginekolog ili psiholog, djeluje toliko smirujuće na pacijenta.

_____________________________

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 283
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 16:26:55   
Hanady RR
Svakako ću se prebaciti kod dr., a možda vidjeti i da idem u neki drugi DZ. Ne znam imam li pravo. Ne znam imam li pravo ići na kliniku, recimo kod Dekovića, ako je sve ok, mislim da on bude moj dr. za redovne preglede. Nisam u to baš najbolje upućena, sve kontam da moramo ići onom dr. čijem DZ pripadamo. Šta vi kažete? Doduše, meni je klinika svakako predaleko, ali opet kod ovog dr. definitivno više nikada.


Imaš pravo mjenjati dom zdravlja...podneseš zahtjeva za prenos kartona i biraš doktora sebi...to si niko ne može oproite--prema klini ne na oavj način jer oni nemaju kartone...al ginekološka odjeljenja domova zdravlja komletnoga kantona tebi su zakonm dozvoljena.

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 284
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 16:31:12   
grozđe
scarlett imas pravo da ides privatno gdje hoces..... svi oni vole da im se dodje privatno i ostavi novac..zato onda treba birati i ici kome zelimo....

shvatam te ako zelis da je doktorica , a ne doktor... dr. Jadranka Dizdarevic vjerujem da je u redu....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 285
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 16:37:39   
scarlett
Meni DZ Saraj polje odgovara zbog blizine, tu je sada i moj karton na odjelu za dr. opće prakse. Međutim ovo za ginekologe me zanima. Znači, ja mogu ići na Jezero ili u Vojnu na redovne preglede u trudnoći ili ne, izaberem sebi neku doktoricu i idem joj redovno po potrebi, čak i kada se ne smatram hitnim slučajem. To mi je ok.

Što se tiče privatnika, mislim da ću zasada ostati kod dr. Zejne, jer mi baš odgovara, a i radila je na ovoj mojoj situaciji, pa da može bolje pratiti tok daljih događaja, dok se sasvim ne oporavim.

_____________________________

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 286
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 16:39:57   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: scarlett

Meni DZ Saraj polje odgovara zbog blizine, tu je sada i moj karton na odjelu za dr. opće prakse. Međutim ovo za ginekologe me zanima. Znači, ja mogu ići na Jezero ili u Vojnu na redovne preglede u trudnoći ili ne, izaberem sebi neku doktoricu i idem joj redovno po potrebi, čak i kada se ne smatram hitnim slučajem. To mi je ok.

Što se tiče privatnika, mislim da ću zasada ostati kod dr. Zejne, jer mi baš odgovara, a i radila je na ovoj mojoj situaciji, pa da može bolje pratiti tok daljih događaja, dok se sasvim ne oporavim.


Ne nisi me shvatila...

preglede u vpoojnoj i jezeru možeš raditi interno, ili s auputnicom do svoga ljekara ginekologa prema gore...

ali možeš birati drugi dom zdravlja za ginekološki kartor...
neka ostane kod doktora opće rakse u saraja polju ali podnesi zahtjeva za izmjšetanje kartona prema nekom drugom domu zdravlja...
npr...tebi nije daleko ni kumrovac...


_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 287
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 17:02:45   
scarlett
Čekaj, čini mi se da ni sad nisam dobro skontala, ok, jasno mi je sad za te dr. u bolnicama.

Da li ja moram i karton opće prakse prenijeti recimo Kumrovec ili samo ginekološki karton. Sorry, konfuzna sam malo.

_____________________________

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 288
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 17:14:43   
animagical

IZVORNA PORUKA: scarlett

Čekaj, čini mi se da ni sad nisam dobro skontala, ok, jasno mi je sad za te dr. u bolnicama.

Da li ja moram i karton opće prakse prenijeti recimo Kumrovec ili samo ginekološki karton. Sorry, konfuzna sam malo.

mozes samo ginekoloski...

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 289
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 19:58:56   
Dalllila
Drage moje zanima me vase misljenje o DOKTORU SABAHUDINU DEDEICU jel se iko susreto sa njim.
Lpuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 290
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 20:17:16   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: scarlett

Čekaj, čini mi se da ni sad nisam dobro skontala, ok, jasno mi je sad za te dr. u bolnicama.

Da li ja moram i karton opće prakse prenijeti recimo Kumrovec ili samo ginekološki karton. Sorry, konfuzna sam malo.


možeš smao ginekološki...
ne moraš od doktora opće prakse...
tos u dvije vrste kartona...


_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 291
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 23:03:54   
scarlett
ok, hvala cure

_____________________________

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 292
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 23:04:19   
scarlett

IZVORNA PORUKA: Dalllila

Drage moje zanima me vase misljenje o DOKTORU SABAHUDINU DEDEICU jel se iko susreto sa njim.
Lpuser posted image



_____________________________

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Dalllila)
Neposredna veza do poruke: 293
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 23:20:32   
zvončica

IZVORNA PORUKA: Emmy


IZVORNA PORUKA: SREĆNA

Scarlet žao mi je , nema utjehe draga moja , šaljem ti veliki i ssnažni zagrljaj.

Zilđo je kretnčina kakvog nema nadaleko, sama sam se uvjerila.Pobjegla sam iz te ustanove glavom bez obzira.

Scarlett, žao mi je zbog tvog gubitkauser posted image user posted image

Ovaj doktor mene podjeća na mesara (uz dužno poštovanje prema ovoj profesiji), vjerovatno znate na šta mislim. Toliko je neotesan i nekulturan da nešto takvo odavno nisam vidjela. Radila sam papa bris kod njega i pregled, na moj upit kako da uradim samopregled dojki samo je promrmljao nešto sebi u bradu, mislim da ni on pojma nema. Inače cijelo osoblje odjela ginekologije, bez izuzetka, uključujući i dr. Lokmić user posted image za uslužnost pacijentima. Na rezultate papa brisa se čeka po 8-9 mjeseci, znam da nije do njih, ali generalno stav, pristup pacijentu nula bodova. Mala škola bontona bi im dobro došla....


Da dodam i ja iskustvo sa ovim doktorom......kad sam imala spontani, on mi je radio kiretazu.....i ja tad mlada i izgubljena....u panici....naravno krvarim....zavrsila mu na stolu kao hitan slucaj....majmun odvratni me pita jesam li sama sta cackala user posted image ....Fuj, fuj, fuj....toliko o njemu......

_____________________________

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 294
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
23.9.2013 23:32:17   
teacher75
pa sto ne pokusate poslati neko pismo zalbe nadleznima, bas me naljutio taj kreten, uzas ko sve radiuser posted image

_____________________________

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 295
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
24.9.2013 9:18:26   
Skvo RR
Tema

Dr Zildžo Eskić

_____________________________

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 296
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
24.9.2013 16:25:25   
Vanne



IZVORNA PORUKA: Dalllila

Drage moje zanima me vase misljenje o DOKTORU SABAHUDINU DEDEICU jel se iko susreto sa njim.
Lpuser posted image




meni je dr Dedeic vodio trudnocu, buduci da sam imala missed ab koji mi je on dijagnosticirao bio je jako susretljiv... jedno deset_ak puta je ponovio kako mu zao zbog toga... nije bas pricljiv ali lijepo objasni sta je i kako je... sad ne znam ides li mu privatno ili DZ... ja sam u ilijasu pa sam se milion puta iznervirala jer kasni na posao redovno oko sat do dva...ne zadrzava se dugo iako mu je radno vrijeme do 3, on zavrsi sa pacijenticama i ode, tako da one koje kasnije dodju poljube vrata...
i malo vremena odvoji za pacijentice... ja sam nakon misseda imala toliko pitanja, a on je sa mojim pregledom zavrsio za 2 min, i odmah prozvao drugu pacijenticu, nisam nista stigla da ga pitam...
ali eto, kako god da radi ne mogu mu nista zamjeriti, ponio se ljudski prema meni kada mi je bilo najpotrebnije, rekao mi je da moram da budem hrabra i da ima i gorih stvari na ovom svijetu...

< Poruku je uredio Vanne -- 24.9.2013 16:26:10 >


_____________________________

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 297
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
25.9.2013 9:53:49   
gvendolina
draga scarlett tako mi je zao user posted image user posted image

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 298
   RE: Trudna sam... Kojem doktoru?
25.9.2013 11:06:01   
kaye
İako sam imala lose iskustvo na samom porodu mogu toplo preporuciti dr muhameda ardata na jezeru koji nazalost nije bio u smjeni kad sam se poradjala. na svakom pregledu se odnosio kao covjek bez ikakvog potplacivanja sto se masoovno radi kod nas opravdano po meni. a i veliki je strucnjak i sve lijepo objasni.

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 299
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 10 11 [12]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 10 11 [12]
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *