Rabi -> RE: Anksioznost?? (12.4.2012 17:38:55)
|
Propolis OSlobodi svoje pp da ti posaljem pp-om Brinetice meni se stvarno nisu tresle ruke, koliko se sjecam! Ako nisam zaboravila[sm=smiley1.gif] A od straha i tjeskobe, sam se znala sva tresti kao da imam groznicu[sm=smiley13.gif] Dano moja draga, ja sam imala i sad imam s vremena na vrijeme to bubnjanje u usima[sm=smiley36.gif] Kad mi je pocelo tutnjati, tj. kad ja uvidjeh da to bubnjanje samo ja cujem....ja sam mjesecima hodala ho mahnita, iscekivala sta ce me strefiti....umisljala svasta[sm=smiley36.gif] A to moze biti od svega....nizak pritisak, slaba cirkulacija, anksioznost koja nase vratne misice stisce, oni stiscu vratne arterije, krv teze cirkulise i tako nam dolazi to bubnjanje. Meni je na kraju ustanovljena izravnata lordoza vratne kicme sa premostenom vratnom arterijom...hele, od toga mi je! I jos plus kad se doda umor, stres, razmisljanje[sm=smiley36.gif] e onda buba na sve strane[sm=smiley36.gif] I sto kazes, najbolje se cuje kad krenem spavati kad se sve pogasi! ali ja vise ne osluskujem[sm=smiley1.gif] Meni je puno zancilo slijedece pitanje jedne zene koja je bila samnom u grupi. Pita me zena: ''Kad sjedis u sobi, cujes li sat kako kucka?'' Rekoh ne cujem dok ne osluhnem[sm=smiley1.gif] Pa kaze ne osluskuj ni to[sm=smiley36.gif] I stvarno je u pravu! Sat kucka u sobi, ali ga ne cujem, a cim krenem da osluskujem po sobi onda cu ga cuti. Tako sam ja prestala da osluskujem po svojoj ''sobi''(mislim na svoje tijelo, a posebno usi)[sm=smiley36.gif] LJUBIMMMMMMMMMMMMMMMMM.... I stvarno gdje su ostale zenice...SVE?
|
|
|
|