RE: Poziv za novo druženje forumašicama iz Sa... 5.1.2010 13:24:24
mamine oci
IZVORNA PORUKA: anidla
jel vi vodite djecu? ima li malih beba? kontam da sama dodjem ako stignem ako mi se muz vrati sa bjelasnice do 17:30
mozes da doodjes i sa bebom i sama samo kako tebi odgovara jer ima i kutak za roditelje gdje pijemo kafu tako kako tebi odgovara usvakom slucaju bice nam drago da dodjes, koliko ima beba jel tamo ima i malih ljuljaski....
RE: Poziv za novo druženje forumašicama iz Sa... 5.1.2010 13:50:09
Suzana
Ćao cure, sad mi je Višnja javila da ćete nam danas doći, baš se radujem, ja radim do 17:00 pa ću malo kasniti, morate me razumjeti i vidim da ću upoznati i neke koje ne znam.
RE: Poziv za novo druženje forumašicama iz Sa... 5.1.2010 14:31:01
mamin sin
Drage ženice rado bih vam se pridružila ali nismo baš najzdraviji, malo kašljucamo i imamo hunjavicu i ja i Afan, pa ćemo ovaj put preskočiti druženje, da vas ne zarazimo! Lijep vam provod!!!
RE: Poziv za novo druženje forumašicama iz Sa... 5.1.2010 15:17:17
mamine oci
eh, alma tako ti je to nikad netreba planirat unaprijed al nek si zdravo bice kafica, evo i ja se mucim od 13h da uspavam fatha da bi kad dodje bio naspavan i raspolozan al nece djete da zaspe nema sanse i kad bude da krenem on ce zaspat,da imam kom da ga ostavim neka ga nek spava,al kad se nema,a zbog njega i idem u igraonu nadam se da mi nece poremetit planove zato sam ja na pocetku stavila da je kod mene sve pod znakom pitanja...
RE: Poziv za novo druženje forumašicama iz Sa... 5.1.2010 17:50:47
mamine oci
izvinjavam se mojim hanumama,ali stvarno nisam mogla doci,nadam se da ce te razumjeti,vi se lijepo provedite,a ako bude kafi ovih dana a da je u periodu od 12h- do14h ja sam za, ove od 17h pa na dalje nikako se neuklapaju u moje planove,a i danas zvrk sve poremeti pusa za sve...
RE: Poziv za novo druženje forumašicama iz Sa... 6.1.2010 0:11:06
tea lana RR
Sory zene meni se podrepilo nekoliko stvari.Ona moja mala zajebantica Ustala nervozna,nije htijela jesti nikako i na kraju mi jos nestane konekcije.Tek maloprije mi je dosla.Mi na kraju se spremili i otisle na kafu u dvoranu u 19 sati.Zao mi je zaista nadam se da mi niko nece zamjeriti
RE: Poziv za novo druženje forumašicama iz Sa... 6.1.2010 0:16:03
Hanady RR
Nema riječi da opišem svoju tugu što nestigoh na kaficu...a još se fino cjelo jutro spremala da i farah i hanadi dovedem...e kda izneneađenje...moja zaova sa svom djecom svojom i od druge zaove došli malo...šta ima malo cjeli dan kuham, spremam za tuđom djecom...a ona trudnica pa samo leži. Otišli su u 22 a ja sam djecu maloprije uspavala malo pospremila i da vidim da vam javim kako sam baksuz.
Više nikada neću da dogovaram već ću da vas pratim pa samo da bahnem.
RE: Poziv za novo druženje forumašicama iz Sa... 6.1.2010 12:45:35
anidla
mm je dosao u 19:20
obucavao djecu iz Dubrovnika skijanje, i onda su roditelji od malca forsirali da sjednu malo jer danas idu nazad za Dubrovnik.... zao mi je....cak sam bila nasla sta cu obuci, sve pripremila samo da se obucem da sto prije dodjem, ali eto....
RE: Poziv za novo druženje forumašicama iz Sa... 6.1.2010 12:48:32
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: anidla
mm je dosao u 19:20
obucavao djecu iz Dubrovnika skijanje, i onda su roditelji od malca forsirali da sjednu malo jer danas idu nazad za Dubrovnik.... zao mi je....cak sam bila nasla sta cu obuci, sve pripremila samo da se obucem da sto prije dodjem, ali eto....
OT...Mislim da ti je MM obucavao moju kumicu i ostalu djecicu iz Dubrovnika i Cavtata....