| 
				  triplemama ->  RE: platnene pelene  (9.4.2008 21:55:48)
			   | 

IZVORNA PORUKA: rozi      Triplemama, tek sam sad usla na internet, ja sam to vidjela u Merkatoru u Tuzli , vjerovatno si ti tu i kupila.   Ja sam ispod cini mi se vidjela cijenu 30 i nesto. Znaci 25 km je, mozda sam, pomijesala . Pisalo je da ima neka 3 komada u pakovanju: pelena , ulozak i zastitne gace. Je li ti sve troje bilo unutra?   A ono od 12 km , sta mislis bi li se to moglo koristiti kao cover, jer pise da je nepropusno i da bebi nece biti hladno. Ono je bilo u nesto vecoj velicini.    Zar tvom malom moze small velicina?        I ja sam kupila u DM-u u Mercatoru. Unutra je cover (zaštitne gaće), uložak(nešto slično kao tetra) i onaj papirić da se nezaprlja pelena (liners).   Na njihovoj stranici sve piše kaže i da imaju covere posebno, a na toj stranici se koriste bez pelena smo tetra kao uložak i odozgo cover.   Malom može cover ali samo mogu staviti tetru u njeg ali ne i svoju šivenu pelenu. Ima 7 kg i 5 mj. kada bi stavila svoju šivenu pelenu cover bi sigurno morao biti vel. L ili XL   

| 

| 

| 

|