RE: Danas sam sretna jer... :) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

ljubi_1985 -> RE: Danas sam sretna jer... :) (16.5.2014 21:12:15)

Danas sam sretna jer se humanost pokazala na djelu,posebno sam sretna zbog spasenih bebica i trudnica... nadam se da ce mo na junskom bazaru skupljat pomoc ako nista za Nadinine blizance [sm=bravo.gif]
[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

ljiljo -> RE: Danas sam sretna jer... :) (22.5.2014 13:37:53)

sam saznala da mi je seka [sm=nosecka.gif], ocekuje svoju prvu [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

dandi84 -> RE: Danas sam sretna jer... :) (22.5.2014 22:08:22)

IZVORNA PORUKA: ljiljo

sam saznala da mi je seka [sm=nosecka.gif], ocekuje svoju prvu [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Divno Ljiljo. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ljiljo -> RE: Danas sam sretna jer... :) (23.5.2014 15:59:58)

IZVORNA PORUKA: dandi84

IZVORNA PORUKA: ljiljo

Divno Ljiljo. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

hvala drugarice moja ljubim

toncica -> RE: Danas sam sretna jer... :) (28.5.2014 15:27:21)

ljiljo divne vijesti cestitam draga moja i tebi i seki . [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

toncica -> RE: Danas sam sretna jer... :) (28.5.2014 15:29:25)

Danas sam sretna jer mi je moja prijateljica posle 13 godina borbe i cekanja ugledala [sm=rozacrtici.gif]
Jako sam sretna i presretna zbog nje [sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif]

9months -> RE: Danas sam sretna jer... :) (28.5.2014 15:49:07)

IZVORNA PORUKA: toncica

Danas sam sretna jer mi je moja prijateljica posle 13 godina borbe i cekanja ugledala [sm=rozacrtici.gif]
Jako sam sretna i presretna zbog nje [sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif]

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Čestitam prijateljici od srca i da joj trudnoća prođe bez i jedne brige.
Sva sam se naježila kada sam ovo pročitala draga Tončice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Brinet -> RE: Danas sam sretna jer... :) (28.5.2014 15:55:16)

Cestitam toncice od srca evo sva se jezim,da sve bude i prodje kako treba i da rodi zdravu bebicu[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

toncica -> RE: Danas sam sretna jer... :) (28.5.2014 16:38:56)

9 months i Brinet hvala vam drage moje i u moje i u njeno ime . Ona je sva pogibljena . Gledam sliku sebe kad sam saznala isto posle toliko godina , pa 3 mjeseca nisam mogla vjerovati da sam trudna .

bebaa -> RE: Danas sam sretna jer... :) (29.5.2014 0:00:26)

stigla lova....a legla i plata......[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Medić* -> RE: Danas sam sretna jer... :) (29.5.2014 0:01:40)

IZVORNA PORUKA: bebaa

stigla lova....a legla i plata......[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Hajr da lovi vidite [sm=smiley36.gif]

bebaa -> RE: Danas sam sretna jer... :) (29.5.2014 0:03:17)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: bebaa

Hajr da lovi vidite [sm=smiley36.gif]

daj Bože.....već sam u glavi sve spiskala još da u djelo provedem.....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mayra -> RE: Danas sam sretna jer... :) (30.9.2014 13:35:25)

Danas sam sretna, jer smo jutros radili ultrazvucnu cistografiju i doktori su nam potvrdili da moj D nema refluks, i da su njegovi bubrezi u najboljem redu. Hvala Bogu nas djecak je ZDRAV![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

lunita -> RE: Danas sam sretna jer... :) (30.9.2014 14:40:01)

IZVORNA PORUKA: mayra

Danas sam sretna, jer smo jutros radili ultrazvucnu cistografiju i doktori su nam potvrdili da moj D nema refluks, i da su njegovi bubrezi u najboljem redu. Hvala Bogu nas djecak je ZDRAV![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hvala Bogu, bas mi je drago, nek' vam uvijek bude zdrav i veseo!!!

mayra -> RE: Danas sam sretna jer... :) (30.9.2014 15:00:52)

Hvala puno. Ponekad covjeku treba jedan ovakav "samar" da shvati sta je ustvari najbitnije :-)

MicoTico -> RE: Danas sam sretna jer... :) (30.9.2014 15:04:03)

Mayra[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 63 64 [65]