N_N -> RE: Prvo dijete poslije 35-e... (12.5.2011 9:58:23)
|
U avgustu, aBd, punim 28 godina, mm ima 29 god. [sm=smiley1.gif], 9 godina u braku, 11 godina u ljubavi [sm=smiley1.gif] Imamo kćerku od 8 godina i sina od 2 godine [sm=smiley1.gif] Mlada sam se udala, mlada postala majka a ništa mi ne nedostaje [sm=smiley2.gif] Čak šta više, opet bih sve ovako uradila [sm=smiley1.gif] Sad kada sve sumiram zadovoljna sam kako sve ide svojim tokom. Imam nešto jače od 7 godina radnog staža, oboje odavno radimo, ne zavisimo ni o kome, djeca nam zdrava hB i šta mi još treba [sm=smiley1.gif] Sama činjenica da ću imati 39 godina kad naša S bude, aBd, imala 20 godina izmami mi osmijeh na lice [sm=smiley1.gif] Fax upisujem ove godine i ne mislim da sam zakasnila, čak naprotiv, taman imam zrelost za isti [sm=smiley36.gif] Dakle, šta želim reći, neko je spreman sa 20, neko sa 30, neko tek sa 40 a neko nikada. To su nepisana pravila i apsurd je polemisati o istom. Svi posložimo prioritete na svoj način. Neko završava fax u 20-tim a neko u 30-tim, neko obrnuto, pa tako i brak, djecu, karijeru.... sve je stvar izbora ali u biti kad se sve sumira ni za šta na ovom svijetu nije kasno! I na kraju se sve izbalansira. Bitno je da smo na kraju zadovoljni i ispunjeni. E da, treća [sm=duda.gif] bi mogla doći, ako bude suđeno, malo prije 35te god.
|
|
|
|