|      
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u iscekivanju djeteta / novemba...
1.11.2009 21:49:47   
mama2009
o cemu se ovdje prica....sex oooooo pa ja vise ne znam ni kako se to radi...jedva cekam ako Bogda  da udjem u 9 mjesec i onda ojhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa necu silaziti hahahahhahahah

nisam ljudi osjetila sta je to od 27.05 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eh ja sam danas bila vrijedna mozda je rano al mi smo poceli da "tumbamo" po kuci.....izbacila sam mm (njegov sto sa compom) iz spavace.......u dnevnu....a u spavacoj namontirali krevetic i neka ceka ako Bogda nasu curicu

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 76
1.11.2009 21:55:44   
anidla
bome prica se o sexu, kojeg nemamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image krenulo od jastuka user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja sam mislila kad udjem u 9-ti da cu odma na mm navaliti, ali sad nece on user posted image user posted image user posted image user posted image kaze, kad smo mogli ovoliko izdrzati (bilo nam je zabranjeno) mozemo jos malo, reko ti si lud,pa gospodja mi presusi jadnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pokusavam mu objasniti da cu se lakse poroditi,, ali jok, a-a, nece ni da cuje....a reko cudnog muskarca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
najjace mi je bilo kad nam je doktorica rekla nekad u 7 mj da mozemo polako i sa strane, i mm njoj rekao e necu sad nikako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma dobrica moja user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ♥ ♥ ♥

09.11.2009 :) Noa

Imamo 5 zubica ;)

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 77
1.11.2009 22:02:57   
mama2009
strane, i mm njoj rekao e necu sad nikako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anidla ja sad svom kazem za 9 ...kaze on jesi li normalna ...ovoliko nismo, ne daj Boze da sta bude bebi od sexa neka necemo ...kad se porodis onda user posted image
i nama je zabranjeno od samog pocetka jer sam prokrvaril i nisko posteljica bila i plus jos mnogo toga bla bla

sad sam hvala Bogu super , nekako mi nezgodno vise i pitat smijem li ...jer do sad kad god sam pitala rekli su NE NE NE NE

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 78
1.11.2009 22:03:07   
Lady26
Ko prica o sex-u a mene ne zove?!?!
Moj nece ni da cuje dok sam u 8 mjesecu, ja mu davno rekla da ne bi smjeli i on od svega to zapamtioooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
A ja bih tako rado....dole se vjerovatno paucina uhvatila, ja ne bih znala jer je ne vidim od stomaka user posted image user posted image user posted image ...
Cak ni oni doktori ne cackaju....

Nasa princezica Lana je stigla 04.12.''''''''09.
Mama i tata te puno vole :o*
Imamo 2 zubica :))))

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 79
1.11.2009 22:05:11   
nikita
sad sam  imala stolicu i u tijeku mi je vode iscurilo i sad ne znam jel mokraca ili vodenjak user posted image pokusala sam kao zaustavit al nisam mogla odmah nego je samo stalo  i skroz je boja svijetla a nista me ne boli pa evo ne znam sta da mislim user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 80
1.11.2009 22:13:46   
Happy
Zavisi Nini koliko je u pitanju... Meni se to redovno desava kada kakim user posted image user posted image user posted image A znalo je i tebi??' Ako ipak nisi sigurna otidi dr............

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Nasa sreca dolazi aBd izmedu 30.12. i 8.1.2010.,a tajo bi bio najsretniji da dode za njegov rodendan 21.12.....

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 81
1.11.2009 22:15:52   
Lady26
Da li je to to....Kako sam ja cula kad pukne vodenjak bas dosta vode otece....Joj bilo bi super da je to to user posted image user posted image

Nasa princezica Lana je stigla 04.12.''''''''09.
Mama i tata te puno vole :o*
Imamo 2 zubica :))))

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 82
1.11.2009 22:22:40   
Happy
Neko je pricao o seksu user posted image user posted image user posted image Ili mi se cini...

Rado ga se sjecamuser posted image user posted image user posted image

p.s, ja isto govorila MM da pita dr da li sada smijemo, kada on rece, ma sve i da kaze da smijemo, ja ti prici ne smijem...
Rekoh de malo, necu ti nistauser posted image user posted image user posted image

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Nasa sreca dolazi aBd izmedu 30.12. i 8.1.2010.,a tajo bi bio najsretniji da dode za njegov rodendan 21.12.....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 83
1.11.2009 22:31:32   
nikita
evo dosla sam do zakljucka  da nije voda ali cu ipak dr-a sutra zovnuti jer nisam 100% sigurna...ako je voda, iscuriti ce je jos a i mora me zabolit u tijeku noci tako da....

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 84
1.11.2009 22:34:59   
sheri
izvinjavam se sto prepisujemuser posted image user posted image user posted image , ali Niki sutra odmah doktora zovi. voda moze i polako da istece, ne mora sve odmah ako je vodenjak. nije zgoreg provjeriti, cisto da si ti mirna.
user posted image pomilkite pupeuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 85
1.11.2009 22:40:18   
anidla
sheri, jel ti se ovo kcerka zove Nora?Moje omiljeno ime za djevojcice.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ♥ ♥ ♥

Imamo 5 zubica ;)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 86
1.11.2009 22:40:20   
nikita
sheri draga nazvat cu ga sutra svakako pa ako on procjeni da me treba pregledat reci ce mi da dođem.. a ako je puko kad bi me trebalo zaboliti ?

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 87
1.11.2009 22:44:05   
sheri
da da, zove se tako. user posted image
a ne znam, nikita kad bi trebalo. meni su ga probili oni mislim 5 minuta prije nego je Nora izaslauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 88
1.11.2009 22:45:49   
sheri
ah zeno, tek sad vidjeh tebi anidla danas terminuser posted image . hajde nek je sretno, da ti bude ko moj porod zelim tiuser posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 89
1.11.2009 22:48:45   
anidla

da, da....termin je...za sat i 15 minuta ako se ne porodim onda zvanicno mogu reci da sam prenjela user posted image user posted image user posted image
nece moj mali djecak vanka...vidim i dalje radi akrobacije po stomaku, fakat ne razumijem gdje vise nadje prostora? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imamo 5 zubica ;)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 90
1.11.2009 22:51:41   
sheri
joj, i moja Nora se vrtila sve dok nije izaslauser posted image user posted image user posted image . a tek sad. necete mi vjerovati, ali jutros kad sam otkopcala njenu vrecu za spavanje da ju izvadim kad se budila, ona skinula donji dio gegica i onako gola lezi, sva sretna, bez carapa. ja zabezeknuta. sva sreca postoje vreceuser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 91
1.11.2009 22:52:04   
frenkoza
joj zene meni je ova recenica "mi smo jos uvijek tu" na copy-paste......

svaki put kad se javim ista prica......

zelim vam lahku i lijepu noc.... odoh spavati jer moze se desiti da me sutra dok ostavi pa da sam bar naspavana.... ako se ono kako ja provedem noc uopste moze nazvati spavanje.....

ljubim vas i javim vam sve na vrijeme.....

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka...Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"

10.11.2009...

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 92
1.11.2009 22:56:51   
anidla
i ja odoh u krevet...

ako se sta veceras desi, bit cete obavijestene, ako ne....sutra sam opet online 24/7 user posted image

ljubim sve user posted image i mame i njihove user posted image

Noa se vrti al vrti....user posted image ljubi ga mama user posted image

Imamo 5 zubica ;)

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 93
1.11.2009 22:59:09   
sahara
Niki, samo da ti kazem da je meni voda oticala od pola 5 ujutro i sve dok mi nisu ukljucili drip nije me ni boljelo, tako da je najbolje da porazgovaras sa dr., ali nemoj sad paniciti, ipak ti je i termin blizu pa sve i da porani nije frka, sretno!

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 94
1.11.2009 23:03:28   
anitaMO
niki javi se .je li ti ispao sluzni čep.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu sahara)
Neposredna veza do poruke: 95
1.11.2009 23:07:30   
nikita
ma uopce mi nije fraka i da je voda, cak sto vise... nego stvarno nisam sigurna, jer je bilo blijedo zuto, niti bijelo niti mogu reci da je mokraca i malo je iscurilo i evo ima sat ne curi nista...
anita nije mi ispao sluzni cep

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 96
1.11.2009 23:09:51   
sahara
nikita, ma nista osjetit ces ako nastavi, tu ne mozes fuliti, nekontrolisano oticeuser posted image

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 97
1.11.2009 23:11:15   
nikita
IZVORNA PORUKA: sahara

nikita, ma nista osjetit ces ako nastavi, tu ne mozes fuliti, nekontrolisano oticeuser posted image

ma da , hvala user posted image
iako sam 99 % sigurna da nije voda opet ne znam kako cu nocas zaspat ..

(odgovor članu sahara)
Neposredna veza do poruke: 98
1.11.2009 23:12:30   
sahara
vjerujem, i sama bih tako, ali no siki riki

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 99
1.11.2009 23:13:56   
anitaMO
ma to si se ti upišala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
meni je počela curkati oko 3 sata ujutro.nije me bolilo ništa.zvala sveki da vidim šta ću,kaže ona meni da čekam da svane pa da idemo u bolnicu.ja nastavila spavati do 5.malo se provtila i u bolnicu u 6 i 30 došla.rodila u 9 i 30.user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu sahara)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na: