Gdje kupiti krevetiće !? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Dvojke, trojke, četvorke



Poruka


irenaSA -> Gdje kupiti krevetiće !? (25.11.2009 14:26:19)

Evo drage moje da se ne bi tipkale o ovome na temi Razgovori otvaram ovu ovdje. No ne samo iz tog razloga- naime, nekoj će budućoj mami blizanaca biti lakše pronaći ako su naša ćaskanja o pojedinim temama odvojena.
I, naravno, ne mogu se odlučiti koji i gdje kupiti! 




Azure -> RE: Gdje kupiti krevetiće !? (25.11.2009 18:49:01)

Eh draga dobro si. Ja vise poludih trazeci krevetice. Cak mi palo na pamet da moj muz projektuje krevetic za blizance pa da pitamo stolara moze li to napraviti. malo prostora a dva krevetica treba smjestiti, a moras imati prostora da pridjes i jednom i drugom. Ja sam pronasla jedan jedini koji mi se dopao, a da ga mogu uglaviti nekako u sobu u Merkuru na otoci u prodavnici djecije opreme. Kosta 270 KM bez duseka i ima ladicu ispod, a ima i bez ladice. Ostalo ne mogu ni stici razgledati. Zato javljajte gdje ste sta pronasle.




issa -> RE: Gdje kupiti krevetiće !? (28.11.2009 0:57:05)

Mi smo koristili jedan, drveni do njihovog 3. mjeseca. A onda smo u Robotu kupili dva putna krevetića ( na rasklapanje) i prezadovoljni smo. I sad spavaju u njima, gdje god da krenemo spakujemo ih u putnu torbu i put pod noge. Paktični su, jer osim sklapanju dijete se ne može udariti ( kao kod drfvenog) jer je okolo mreža.Osim toga, jeftini su. Na vikend akcijama ih ima i po 70 km po komadu.
Dakle, toplo preporučujem!




mina23 -> RE: Gdje kupiti krevetiće !? (28.11.2009 11:54:42)

Zna li iko postoji li on line trgovina u bosni, npr da narucim nesto za bebu preko interneta i oni ti dostave ?
Molim ako iko zna da mi kaze , jos sam na lezanju pa voljela bi onda ovako nesto naruciti




irenaSA -> RE: Gdje kupiti krevetiće !? (29.11.2009 10:37:55)

Ja se još uvijek dvoumim za krevece!
Naime, htjela sam dva i to oba drvene ali do kada će spavati u njima?![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
A oni moderni, platneni su mi kad sam razgledala pomalo lohotni a brate skupi!!!

Mina ja sam isto tražila net prodaje za Bosnu i nisam našla.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




marinčii -> RE: Gdje kupiti krevetiće !? (29.11.2009 10:50:16)

http://www.bimaco.net/
evo jedna stranica pa pogledajte...




Adana -> RE: Gdje kupiti krevetiće !? (29.11.2009 12:20:01)

Nemam blizance, ali imam bebu. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] I meni su drveni krevetici ljepsi. Mi smo svoj kupili na Mojmilu u hipermarketu Amko. Imaju fin izbor. A nisu ni skupi previse. Ima ih i u Skend bazaru na Skenderiji u prodavnici djecije opreme. Fin izbor ima i Robot komerc.
Imali smo jedan sa 2 ladice ispod, i mana mu je ta sto se dusek ne mice nigdje, tako da je bebi ispala 2x kada se pocela dizati. Onda smo kupili novi drveni i madrac je skroz na dnu i suuuuper je. Mislim da je marke Drwex ili tako nesto. Vidjela sam isti takav i u TL.
Kada bude malo veca i pocne pokusavati da izadje iz njega, "izbicu" 3-4 letvice tako da moze izlaziti iz krevetica. Ili mozda sve. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Dok ga ne preraste. Sada joj je 16 mjeseci i jos uvijek ima vise nego dovoljno mjesta u njemu. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
A oni putni, platneni krevetici su prakticni ako cesto putujete ili sl.
Sretno sa odabirom! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stranica: [1]