| 
				  idacha ->  RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :(  (8.4.2011 23:17:35)
			   | 

IZVORNA PORUKA:  hatepsut      Hvala svima na podrsci ! Moj hrabri djecak je super,juce ujutro je operisan,danas smo vec kuci.da sam bar znala da je Ivona u bolnici mogli smo je posjetit.Zao mi je bebija,zelimo mu sto skorije ozdravljenje i da sto prije dodje svojoj kuci.Elem,moj hrabri djecak je bio bolji od mame  [sm=smiley13.gif]   izvadio je sva 3 krajnika i kazu da je dok se budio samo je malo jauknuo i vise ni glasa!Dok se mama na holu gubila pored 2 apaurina [sm=smiley19.gif]    HVALA jos jednom !          bravo za hrabricu malu... ako ti je za utjehu, meni su operisal krajnike sa 2,5 god, do tada je bio haos, temperatura i penicilini non stop, bila u klinickoj smrti od visoke tem... mama kad nije izludila.. kako su mi operisali krajnike, tako se sve promijenilo.. nikada me grlo vise zaboljelo nije, a tura najvisa mi je 37,5... u vrijeme epidemije gripa...   eto, mila, najgore je proslo, a u buduce vam zelimo sveeeee najljepse...    

| 

| 

| 

|