ribicaaaa -> RE: Porodiljska naknada (25.1.2013 19:55:11)
|
IZVORNA PORUKA: Nasa princeza dali su dosli cekovi,mozes li nam reci koliki je iznos....kad vec cekamo da znamo i sta cekamo......javi,meni je ovo sve malo cudno,kad sam zvala ciku koji vrsi uplate tj.ministarstvo finansija,jasno mi je rekao da u petak ide uplata,pa makar za jednu opstinu,a ja naravno i povjerovala.kako samo strucno i ljubazno lazu,ma da covjek ne povjeruje.[sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] Pa znas kako,mi smo imali 100 % informaciju u srijedu da se s doplatcima krece u cetvrtak,medđutim iz opštine su nas ponovo zvali i rekli da od toga nema nista,jer u kantonu čak neće da im se jave na pozive,vec ukljuci se sekretarica,vjerovatno narod navalio da zove,,dalje...jutros smo isto tako očekivali čekove,međutim nismo ih dobili,gospođe u opštini kazu da su svoj dio posla odradile,te samo čekaju dotaciju iz Kantona,cim dobiju dotaciju nakon sat vremena su kod nas čekovi i tako pocinje postupak isplate...znaci iduce sedmice,a koji dan,vise ni oni ne znaju...jedina tačna informacija je da u Kantonu nikad manje para nije bilo...Pozdrav
|
|
|
|