RE: Porodiljska naknada (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodično zakonodavstvo

Poruka

Marija13 -> RE: Porodiljska naknada (2.8.2013 13:50:05)

IZVORNA PORUKA: medaaaa

izgleda NOVI GRAD nema nista danas

na dobrinji je bio postar, na otoci jos nista

Suncica_ -> RE: Porodiljska naknada (2.8.2013 13:56:57)

nama bio, na Anexu, Nowi Grad ;)

buchy -> RE: Porodiljska naknada (2.8.2013 14:21:55)

Mojmilo kod Amka bio maloprije,odoh trositi ovu gutu para:)

medaaaa -> RE: Porodiljska naknada (2.8.2013 14:32:46)

Moj postar na godinsnjem inace se cujem se njim tako da sada bas i ne znam da li ce mi donjeti.Da li neko zna do koliko oni rade i dijele li subotom

Radost mamina -> RE: Porodiljska naknada (2.8.2013 14:43:46)

Nema ga ni kod nas [sm=smiley19.gif] , vidjela sam u blizini prije 10 minuta ali jos do mene nije stigao. Ako nestigne danas djelit ce i sutra , bar sam ja dobila par puta Subotom. Novi Grad- Svrakino[sm=smiley1.gif]

suncano -> RE: Porodiljska naknada (2.8.2013 14:58:01)

jel vama stigladanas naknada za juni ili za juli mjesec, i stize li vam svaki mjesec

Radost mamina -> RE: Porodiljska naknada (2.8.2013 14:59:33)

Bio postar ...Svrakino-Novi Grad [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

muhica7 -> RE: Porodiljska naknada (2.8.2013 18:34:13)

dali neko zna dali cu dobiti porodiljsku naknadu za juli mjesec,bebe je rodjena 16,jula prosle godine a na porodiljskom sam od 11.jula[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Vinetu -> RE: Porodiljska naknada (3.8.2013 8:57:16)

Poštar upravo donio 473 KM. Ilidža, Mala aleja!

leki_4you -> RE: Porodiljska naknada (3.8.2013 10:04:44)

Ima li neko iz Starog Grada? Jos ga nema [sm=smiley19.gif]

ajran -> RE: Porodiljska naknada (3.8.2013 10:16:36)

thx vinetu, znači krenula je ilidža[sm=bravo.gif] na stup dođe malo kasnije ali super znači možemo se nadati[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

cicibanka. -> RE: Porodiljska naknada (3.8.2013 10:48:42)

IZVORNA PORUKA: leki_4you

Ima li neko iz Starog Grada? Jos ga nema [sm=smiley19.gif]

ne znam koji si dio, komatin nije dobio, bistrik jos jucer! [sm=smiley13.gif]

cicibanka. -> RE: Porodiljska naknada (3.8.2013 11:08:17)

Dosao na komatin [sm=bravo.gif]

dobila sam 461, sta je sa majom?? nisam nikako dobila za maj, a od 09.05. sam na porodiljskom...[sm=smiley24.gif]

Dzensy -> RE: Porodiljska naknada (3.8.2013 13:29:45)

Pozdrav cicibanki,
Ja sam na porodiljskom od 03.05. i juce mi je postar donio za 2 mjeseca ( MAJ i JUNI ) 864 KM. Inace sam u Novom gradu. Nije mi jasno da si dobila samo za jedan mjeces s obzirom da smo u vrlo slicnoj situaciji.

ajran -> RE: Porodiljska naknada (3.8.2013 13:42:27)

bio poštar na stupu 473 km[sm=bravo.gif][sm=smiley32.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif][sm=kava.gif]

chuci -> RE: Porodiljska naknada (3.8.2013 14:21:25)

IZVORNA PORUKA: muhica7

dali neko zna dali cu dobiti porodiljsku naknadu za juli mjesec,bebe je rodjena 16,jula prosle godine a na porodiljskom sam od 11.jula[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

moj je rođen 4.6. prošle godine.
ova naknada je za mjesec juni došla i ja sam dobila nešto malo para (za ta tri dana).
u pitanju je općina Novi Grad kod mene.

tako da po tome bi i ti trebala i idući mjesec dobiti (kad se bude dijelila julska) za tih 10 dana jula.

Fatma -> RE: Porodiljska naknada (3.8.2013 14:43:06)

Drage moje mame,nisam se dugo javila,a za to imam veliki razlog.Htjela sam voditi veliku bitku za nas i nasu djecu al moja bitka je sada preusmjerena na moju ljepoticu Tairu.Prije 3 mjeseca smo doznali strasnu istinu da nasa Taira nije dobro i od tada smo stalno po bolnicama ,a pre mjesecdana smo dobile nasu prvu bitku u njenom zivotu.Drage mame puno vas volim i molim vas uzivajte u ljepoti svojih malenih ljubomorno ih cuvajte,a ja se javim.I da stigla je i meni naknada:))Ljubim vas i nemislite da sam vas zaboravila

Marija13 -> RE: Porodiljska naknada (3.8.2013 15:12:24)

Nama je poštar ostavio žuti papirić da se naknada podigne u pošti, moram li ja lično ići? Može li neko sa mojom ličnom kartom?

Teddy Bear -> RE: Porodiljska naknada (3.8.2013 15:21:34)

IZVORNA PORUKA: Fatma

Drage moje mame,nisam se dugo javila,a za to imam veliki razlog.Htjela sam voditi veliku bitku za nas i nasu djecu al moja bitka je sada preusmjerena na moju ljepoticu Tairu.Prije 3 mjeseca smo doznali strasnu istinu da nasa Taira nije dobro i od tada smo stalno po bolnicama ,a pre mjesecdana smo dobile nasu prvu bitku u njenom zivotu.Drage mame puno vas volim i molim vas uzivajte u ljepoti svojih malenih ljubomorno ih cuvajte,a ja se javim.I da stigla je i meni naknada:))Ljubim vas i nemislite da sam vas zaboravila

Draga moja, iskreno se nadam da nije nista toliko strasno, sto zajedno nemozete pobijediti... ja i moji pilici vam saljemo bezbroj zagrljaja snage i podrske [sm=smiley31.gif]

Fatma -> RE: Porodiljska naknada (3.8.2013 15:26:47)

[/quote]
Draga moja, iskreno se nadam da nije nista toliko strasno, sto zajedno nemozete pobijediti... ja i moji pilici vam saljemo bezbroj zagrljaja snage i podrske [sm=smiley31.gif]
[/quote]
Duso moja voljela bi da kazem da nije nista opasno 22. augusta ce mo saznati dali ce Taira docekati 1 rodjendan iskreno se nadam i od Boga molim da hoce.Ako nalaz koji ocekujemo dodje uredan onda nam predstoji slanje nalaza na druge klinike,a onda cu vjerovatno trebati i vasu moralnu podrsku.Ljubim vas i volim.I ima jos snage u meni!

leki_4you -> RE: Porodiljska naknada (3.8.2013 16:35:58)

Naravno da smo tu ako bilo sta zatreba [sm=smiley13.gif] i obavezno nam javi nalaze, drzimo fige da bude ok [sm=smiley20.gif]

cicibanka. -> RE: Porodiljska naknada (4.8.2013 9:20:44)

IZVORNA PORUKA: Dzensy

Pozdrav cicibanki,
Ja sam na porodiljskom od 03.05. i juce mi je postar donio za 2 mjeseca ( MAJ i JUNI ) 864 KM. Inace sam u Novom gradu. Nije mi jasno da si dobila samo za jedan mjeces s obzirom da smo u vrlo slicnoj situaciji.

Iskreno i ja sam ocekivala i za maj ali eto ne bi [sm=smiley13.gif].
u ponedjeljak cu zvati da vidim zasto.

buchy -> RE: Porodiljska naknada (4.8.2013 12:44:56)

Ja sam od 7.5 na porodiljskom i u petak dobila 804 km.isto novi grad,kako oni racunaju ptice znaju.

Marija13 -> RE: Porodiljska naknada (4.8.2013 20:48:09)

Nama je poštar ostavio žuti papirić da se naknada podigne u pošti, moram li ja lično ići? Može li neko sa mojom ličnom kartom?

bebaa -> RE: Porodiljska naknada (4.8.2013 21:49:13)

IZVORNA PORUKA: Marija13

marija probaj nazvati poštu i raspitati se.....[sm=zmeden.gif]ne znam kako da ti pomognem.....[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  278 279 [280] 281 282   Sljedeća stranica >   >>