I ja sam od septembra na porodiljskom, i nisam primila ni jednu naknadu, bas su grozni[sm=hudicek1.gif]
kad ti je doslo rjesenje? ja sam se porodila 15. novembra i krajem novembra mi je doslo rjesenje pa ne znam hocu li dobiti ovaj mjesec ili tek od narednog.
Ilidza jos uvijek nista [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]. Uzas stvarno, nije mi jasno sto sutimo. Dok nasa djeca cekaju na tako malu crkavicu koju smo zaradile oni zgrrcu hiljade na nas racun.
i ja sam na dobrinji ako sta bude javim vam odmah. ako mene ne bude kacilo ovaj mjesec zaova ce primiti svoju svakako pa cu javiti :) zivimo u istoj kuci tako da postar svakako mora doci :)
Moja prijateljica je juce otisla u glavnu postu, a inace je iz Opcine Centar da podigne naknadu. Posvadjala se sa portirom nije htio da je pusti kao navodno nije pocela isplata jeb... im je mater i na kraju je puste i podigne svoju naknadu koju osim kasnjenja ceka po par dana da joj donesu. Ja sam isto iz Opcine Centar jos nema postara iako mi je uvijek donosio prvi dan isplate. :)