RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

MicoTico -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (21.4.2013 13:33:41)

Prekjuče pogledala ovaj:

http://www.imdb.com/title/tt1235522/?ref_=sr_1

I šta znam, ne smrdi, ne miriše, onako. Ili sam možda ja previše očekivala na osnovu najave[sm=zmeden.gif]

MicoTico -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (21.4.2013 13:40:55)

IZVORNA PORUKA: chuci

ja volim sf mnogo
ma volim sve osim horora

Isto ovako. I dobru dramu i rom.komediju. Tarantina obožavam, pa filmove katastrofe i sf.
Jedino horore ne volim, i ježim se na one akcione tipa sa Van Damom, Bruce Lee-em i sl. fazoni.

Zato mm obožava horore( to mu je uz sf omiljeni žanr) i preporučuje ovaj
http://www.imdb.com/title/tt2023587/?ref_=fn_al_tt_1

Meni i trailer prestrašan bio.

aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (21.4.2013 18:05:45)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

ja procitah sada o ovom ubistvu tuga pa ona imala termin 12
a oni je 8 ubili:(

Ne znam detalje, osim da su je "ritualno" isijecali, Boze sacuvaj [sm=smiley19.gif]

Zato mi je tesko ako negdje vidim taj film...ali "Bal vampira" je i pored toga cista umjetnost horora i preporucujem svima da pogledaju, posebno sto ima i dosta komicnih scena, a urađen je vrhunski za to vrijeme...

Mm kaze da je njemu jedan od najstrasnijih ikad "Isijavanje" sa Jack Nicholsonom...[sm=smiley2.gif]

http://www.filmski.net/filmovi/485

a ja sam sinoc konacno odgledala "Turista" i odmah da vam kazem nije nesto, Anđelina mi nikako nije uvjerljiva, posebno ne kad je rijec o emocijama, sva je nekako hladna, ili se meni cini [sm=smiley13.gif], ali sam uzivala u prizorima iz Venecije [sm=bravo.gif]

maja78 RR -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (21.4.2013 18:41:44)

IZVORNA PORUKA: aazra

Ne znam detalje, osim da su je "ritualno" isijecali, Boze sacuvaj [sm=smiley19.gif]

Zato mi je tesko ako negdje vidim taj film...ali "Bal vampira" je i pored toga cista umjetnost horora i preporucujem svima da pogledaju, posebno sto ima i dosta komicnih scena, a urađen je vrhunski za to vrijeme...

Mm kaze da je njemu jedan od najstrasnijih ikad "Isijavanje" sa Jack Nicholsonom...[sm=smiley2.gif]

a ja sam sinoc konacno odgledala "Turista" i odmah da vam kazem nije nesto, Anđelina mi nikako nije uvjerljiva, posebno ne kad je rijec o emocijama, sva je nekako hladna, ili se meni cini [sm=smiley13.gif], ali sam uzivala u prizorima iz Venecije [sm=bravo.gif]

meni je bolja knjiga

ja inace kod filmova (koiji se rade na osnovu knjige) imam problem sto procitam knjigu i nikad mi nisu dobri kao knjiga

aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (21.4.2013 20:06:25)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

ja inace kod filmova (koiji se rade na osnovu knjige) imam problem sto procitam knjigu i nikad mi nisu dobri kao knjiga

Slazem se s tim, bas je neko spomenuo "Velika očekivanja" od Dickensa...sumnjam da film moze opisati sve one detalje kojih ima u knjizi, unutrasnji svijet likova...[sm=smiley24.gif]

Pa jedan od mojih omiljenih filmova "Prohujalo s vihorom" koji je takodjer radjen po knjizi i mada je dostigao svjetsku slavu, opet nije bolji od romana...[sm=smiley1.gif]

E jedini film koji je po mom ukusu nadmašio knjigu je Breakfast at Tiffany s Audrey Hepburn...[sm=smiley2.gif]

Storm -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (22.4.2013 9:50:04)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: aazra

meni je bolja knjiga

isto mi je, uvijek se razocaram

chuci -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (22.4.2013 16:44:00)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: chuci

ja volim sf mnogo
ma volim sve osim horora

Isto ovako. I dobru dramu i rom.komediju. Tarantina obožavam, pa filmove katastrofe i sf.
Jedino horore ne volim, i ježim se na one akcione tipa sa Van Damom, Bruce Lee-em i sl. fazoni.

Zato mm obožava horore( to mu je uz sf omiljeni žanr) i preporučuje ovaj
http://www.imdb.com/title/tt2023587/?ref_=fn_al_tt_1

Meni i trailer prestrašan bio.

sad nešto kontam. mogla bi ja gledati i horor ali bez zvuka. meni je zvuk najstrašniji, kad je dobro urađen uh

Mirkica -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 8:35:26)

Mico Tico skinula sam film Mama i posla da gledam al sreca pa je bio pirat a ja nesto ne volim pirate da gledam nikako , pa ga izbrisem al on em toliko izaziva da cekam bolji kvalitet :))) pa da zajedno s muzem pogledam encu sama a cini se jakoo dobar.

MicoTico -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 20:01:17)

Mico Tico skinula sam film Mama i posla da gledam al sreca pa je bio pirat a ja nesto ne volim pirate da gledam nikako , pa ga izbrisem al on em toliko izaziva da cekam bolji kvalitet :))) pa da zajedno s muzem pogledam encu sama a cini se jakoo dobar.

Ma bježi bona, ja to ne bih gledala ni uz muža , ma ni da tata moj sjedne pored mene(a uz njega se ničeg ne bojim). Meni su ti horori sa djecom najgori.
A eto mm obožava.

maja78 RR -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 21:22:35)

znaci mamu pogledati

aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 22:27:43)

Evo i ja sam se zainteresovala...sumnjam da moze biti gori od onog famoznog filma s Nicole Kidman i njenih dvoje djece...[sm=smiley36.gif]

Ne znam za vas, ali ja s vremena na vrijeme jednostavno moram pogledati dobar horor [sm=smiley2.gif].

Imam jedino averziju od akcija, mm je gledao neku noc jednu...ja kad vidim da je film te vrste bjezim [sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 22:29:48)

mene vala strah mada mi je primamljiv, kad se samo sjetim koliko sam se isprepadala s tim filmom the others (nicole kidman i djeca) ne usudjujem se...a najgora scena u tom filmu mi je bila kad nadjose slike onih mrtvaca brrrr

palachinken -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 22:31:12)

Ja volim akcije s Jasonom Stathamom [sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 22:33:01)

IZVORNA PORUKA: palachinken

who's that guy[sm=zmeden.gif]odoh googlati[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 22:33:31)

vidjeh, meni bezveze skroz

aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 22:33:48)

IZVORNA PORUKA: teacher75

mene vala strah mada mi je primamljiv, kad se samo sjetim koliko sam se isprepadala s tim filmom the others (nicole kidman i djeca) ne usudjujem se...a najgora scena u tom filmu mi je bila kad nadjose slike onih mrtvaca brrrr

Nisam ni znala da se tako zove film u originalu...meni je sve jezivo...likovi kako su prikazani od pomocnog osoblja do ovih glavnih...[sm=smiley4.gif]

Ali izdvojila bih onaj momenat kada Nicole gleda u dijete na podu, a ona se okrene s licem one bake..

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 22:35:46)

evo ga:
http://www.imdb.com/title/tt0230600/?ref_=sr_1
Kod nas preveden kao "Uljezi"

MicoTico -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 22:37:33)

Ne volim akcije, ali Jasona obožavam! Totalno moj tip!

aazra -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 22:37:42)

Sad mi dođe da ga gledam opet...[sm=smiley36.gif] (Uljeze) Ima nesto cudno kod tih horora, jezivi su, a privlace te da ih gledas...[sm=smiley1.gif]

Najjeziviji mi je definitivno momenat kad skontas da su oni ti...ma, necu vise, koga zanima, neka pogleda, stvarno kvalitetan film.

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 22:38:02)

Ne volim akcije, ali Jasona obožavam! Totalno moj tip!

a moj nikako nije, ja volim kosu[sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 22:40:57)

Meni su najstrašniji horori sa djecom. Tipa Krug, pa Omen i sl. Kaže mi mm da u vom Mama curice fenomenalno glume.

Gledala sam nedavno skrivenu kameru kao u lift uveli onu djevojčicu iz Kruga. Ja bih umrla, em lift em freaky djevojčica.

leona81 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 22:41:23)

i ja

Galicia -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 22:43:51)

Neki dan gledali Skyfall i Django.
Skyfall mi je onako.
Al zato Django ocjena 15. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

MicoTico -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 22:44:30)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Neki dan gledali Skyfall i Django.
Skyfall mi je onako.
Al zato Django ocjena 15. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Vala baš. Tarantino kralj!

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (23.4.2013 22:45:36)

Meni su najstrašniji horori sa djecom. Tipa Krug, pa Omen i sl. Kaže mi mm da u vom Mama curice fenomenalno glume.

i meni je to strasno, gledala sam nekidan ovaj i djeca me bas isprepadala:
http://www.imdb.com/title/tt1462041/?ref_=sr_1

Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>