|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nesposobnost na GAK-u ju je zamalo kostal...
31.7.2012 12:04:00   
mayra
Drage moje svega ima i u vojnoj i na gak-u.
Ja sam se u novembru porodila u vojnoj, i prijem koji sam dozivila je sljedeci:
Primila me doktorica, neka mlada, mislim da se preziva Bulbul, koja je mene pregledala i u isto vrijeme jela kiflu, postavljala mi pitanja po 3 puta, jer nije cula moj odgovor jer se sve vrijeme smijala sa sestrom, i na kraju su mi uradili klistir i niko mi nije rekao ni gdje je wc, ja sam se ukakila na hodniku, pred muzem. Sad zvuci smijesno, ali u tom momentu mi nije bilo nimalo.
Eh onda sam ja pop...la, sve joj skresala na kamaru, i sestri i doktorici i toliko se derala i na jednu i na drugu, da sam probudila dr.Puzica koji je spavao na drugom spratu. One su pisale izjavu zbog mene, a dr. Puzic me porodio bez ikakvih problema. Stoki treba pokazati zube i gdje im je mjesto, inace ce nas i dalje tretirati kao glupace koje samo sute. Meni u 30 sati boravka gore, 2 puta mjenjali posteljinu, stalno pitale treba li mi nesto, bile divne, a vjerujem da ne bi da se u startu nisam posvadjala. Znam da je moj muz samo govorio ja nisam sa njom hahahha.
Pozdrav

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 151
   RE: Nesposobnost na GAK-u ju je zamalo kostal...
31.7.2012 12:58:13   
malefiz
...svaka cast mayra....o tome ja pricam jutros...i nebi sigurno jer takvi misle da su nedodirljivi dok ih neko ne spusti na zemlju...ako su doktori pa sta...ni ovaj narod nije nepismen a pogotovo sto im na porodjaj dodje i zena 10 puta pismenijih i obrazovanijih od njih pa moras trpiti da ti se dere obicna balavica od 20 godina tzv. medicinske sestre....ali eto boze moj...moja mama se pordajala u njemackoj prije 20 godina (mog bracu) i tad je standard bio 100 puta bolji nego kod nas a da ne pricam kako je vjerovatno sada...sjesti pa pozavidjeti tim zenama .....

pozzic

(odgovor članu mayra)
Neposredna veza do poruke: 152
   RE: Nesposobnost na GAK-u ju je zamalo kostal...
6.5.2013 13:33:04   
Lalali
Procitah prvi post user posted image . Kad cujem kako je on prvo covjek pa tek onda doktor kosa mi se na glavi digne. I mene i moju bebu je ugrozio svojim nemarom, samo dragi Bog nam je pomogao da sve na kraju bude ok.

< Poruku je uredio Lalali -- 6.5.2013 13:40:07 >

(odgovor članu malefiz)
Neposredna veza do poruke: 153
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *