| 
				  emma.L ->  RE: Male tajne velikih kuharica :)  (2.3.2010 16:51:12)
			   | 
			 
	        
			   
		          
				   Mi pravimo pureće batake tako da ih dobro natrljamo senfom i začinima (bosiljak, ružmarin, vlasac, peršin, malo vegete) i onda zapečemo pod folijom, a kasnije tu foliju skinemo i zalijemo limunovim sokom (nekih možda 1,5 dl) i još malo senfa (to se razmuti prije). Vratiš u rernu prvo malo još ispod folije, a onda foliju skineš da se zapeče. Bude preukusno, a uvijek nam bude malo sosa za umakanje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image].    A pureće filete istučem, namažem senfom i ostavim par sati u jogurtu. Budu super mekane šnicle.    A to za gustinu graha i variva rješavam štapnim mikserom. Samo sekundu ga ubacim u šerpu, jedan "bzzzz" i za par minuta super saft [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image].   Krompir iz rerne - ogulim, izrežem uzdužno na četvrtine i stavim u kesu najlonsku sa šakom pure, malo ulja, travama i vegetom. I onda mlatim tom kesom malo da se sve fino zalijepi i istresem u tepsiju. Bude super ukusan krompir sa zlatnom koricom od pure. 
				  
	           | 
	         
	         
	           
			  	   | 
	         
		   
		 | 
	   
	 	  
	 |