RE: Sta ste u horoskopu? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Statistika RR



Poruka


balasgirl -> RE: Sta ste u horoskopu? (23.9.2011 11:39:07)

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Ribica [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

I ja.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]



I jaaa [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]




MicoTico -> RE: Sta ste u horoskopu? (2.10.2011 17:40:34)

Dupli Bik! Rogato, pa još u duplo!




sarayk@ -> RE: Sta ste u horoskopu? (30.10.2011 22:16:19)

Drage zene jesu li muskarci Jarci dozivotno mrtvi-hladni tipovi ?? [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Anoniman -> RE: Sta ste u horoskopu? (14.12.2011 16:25:38)

Svakodnevno smo izloženi povećanom stresu, što se očituje kroz uznemirenost, napetost ili učestale glavobolje. Uzroci i rekacije na stresne sitaucije zavise od temperamenta, zanimanja, pola ali i astrološkog znaka rođenja. [image]http://fenserka.com/wp-content/uploads/2011/12/stres.jpg[/image] Pojedinci potiskuju nervozu dok drugi reaguju eksplozivno. Nekoga nerviraju sitnice, a neko je u stresu samo pred ozbiljnim problemima. Otkrivamo kako žene reaguju u stresnim situacijama u skladu sa astrološkim znakom rođenja.

OVAN 21. 3. – 20. 4.

Sporost, neaktivnost i neodlučnost izluđuju temperamentne žene Ovnove. Reagujete burno što rezultira ubrzanim radom srca, crvenilom lica povišenim tonom ali i gubitkom glasa. Česta pojava glavobolja i bolova u očima posljedica su stalnog stresa.
Preporuka: najefikasniji način za opuštanje su masaže umirujućim eteričnim uljima, umjereno fizičko vježbanje, naročito joga koja balansira stanje duha i tijela.

BIK 21. 4. – 20. 5.

Žene Bikovi potiskuju nezadovoljstvo i ne reaguju na stres. Probleme podnosite stoećki, ponekad i godinama. Nagomilani stres na kraju rezultira problemima sa štitnom žljezdom, poremećajem u ishrani što uzrokuje nevolje sa tjelesnom težinom i gojaznost.
Preporuka: mislite o svom zdravlju i glasno iznesite mišljenje, ne trpite ono što vas nervira, jer strada vaš organizam. Može vas iznenaditi pojava hroničnog oboljenja.

BLIZANCI 21. 5. – 20. 6.

Nestrpljive žene Bliznaci su sklone nervozi i podložne stresu. Reagujete za sitnicu i gubite previše energije na nebitne događaje. Zato kod vas stres uzrokuje hroničan umor, alergijske rekacije disajnih puteva, kože kao i bolove u ramenima.
Preporuka: promjenite način života i smanjite dnevni tempo, odvojte više slobonog vremena za spavanje, odmor i odlazak u prirodu. Umiriće vas tinktura valerijane.

RAK 21. 6. – 22. 7.

Osjetljive žene Rakovi duboko proživljavaju sve emotivne situacije, bilo da je riječ o ljubavi, porodici ili prijateljstvu. Povlačite se u stresnim situacijama i sklone ste depresivnim mislima koje dovode do problema sa žuči, želudcem i metabolizmom.
Preporuka : ne potiskujte nezadvoljsvo nego se suočite sa problemom. Laganom rekreacijom, posebno plivanjme jačate samopuzadnje i oslobađate se sumornih misli.

LAV 23. 7. – 22. 8.

Na prvi pogled Lavice je teško izbaciti iz takta, ali osjetljivije su nego što se predstavljaju. Kada vam povrijede sujetu držite se dostojanstveno, ali unutar tinja pravi vulkan koji ne pokazujete zbog čega trpi srce. Problemi sa kosom, takođe su posljedica stresa.
Preporuka: potrebno je da se više opuštate i ne razmišljte o tome šta drugi misle o vama. Ne morate da budete savršene, živite u skaldu sa svojim potrebama.

DJEVICA 23. 8. – 22. 9.

Dezorganizovanost, rasipnost i aljkavost iritiraju Djevice. Brzo se iznervirate ali ljutinu ne ispoljavate otvoreno već se tiho “jedete” iznutra. Problemi sa varenjem i probavom su prvi simptomi stresa. Vremenom možete dobiti čir na želudcu.
Preporuka: prevaziđite svoju prenaglašenu potrebu da sve držite u savršenom redu i perfektno čisto. Dozvolite sitne slabosti sebi i drugima. Jedite manje ali češće.

VAGA 23. 9. – 22. 10.

Prefinjene Vage teže harmoničnim odnosima sa drugima i emotivnom skladu. Ukoliko imate konflikte sa okolinom reaguje vaš endokrini sistem koji se održava na izgled kože i kose, ali i problemom sagorjevanja šećera u organizmu.
Preporuka: stres ne liječite slatkišima uzrokovaćete metabolički disbalans i muke sa težinom, a to stvara dodatnu nervozu. Tako ulazite u zatvoren krug nezadovoljstva.

ŠKORPIJA 23. 10. – 21. 11.

Škorpije reaguju oštro u napetima situacija. Sklone ste depresiji i podsvjesnim strahovima što rezultira problemom funkcionisanja repruduktivnih organa. Kao posljedica dugotrajnog stresa dolazi do disfunkcije jajnika ili endometrijoze-upale zida materice.
Preporuka: ukoliko ste pod dugotrajnim stresom ne povlačite se, već se povjerite bliskoj osobi, rasteretićete se. Posjetite psihologa ako ste u psihičkoj krizi.

STRIJELAC 22. 11. – 21. 12.

Nametanje životnih pravila, sputavanje lične slobode i nepravda iritiraju žene ovog znaka. Iako niste zlopamtila, blagonaklone ste i vedre, niste imune na stres. Problemi sa tjelesnom težinom ili bolovi u leđima posljedica su dugotrajne nervoze.
Preporuka: zabavno društvo, putovanja i lagane sportske aktivnosti najefikasnije djeluju na psihički opravak. U ishrani smanjite meso ono povećava stres organizma.

JARAC 22. 12. – 20. 1.

Mada žene Jarčevi djeluju jako i stabilo nisu neemotivne kao što se predstavljaju. Stres preživljavate unutar sebe, što uzrokuje dugotrajnu depresiju. Psihička napetost vremenom djeluje na tijelo i stvara probleme sa kosom, kožom, desnima i hormonoma.
Preporuka: nikako se ne usamaljujte i izbjegavajte društvo sumornih osoba. Vodite aktivan društveni život i što više šetajte u prirodi. Nosite vedre boje a ne crnu.

VODOLIJA 21. 1. – 18. 2.

Žene Vodolije su sklone krajnostima ili se nerviraju za svaku sitnicu ili ne obraćaju pažnju na probleme. Ipak, pretjerano česte promjene raspoloženja uzrokuju energetsku i psihičku nestabilnost i poremećaj rada žljezda sa unutrašnjim lučenjem.
Preporuka: prijaju vam alt_ernativne metode liječenja, akupunktura dovodi u ravnotežu energiju organizma i hormona, a homeopatija pomaže u jačanju imuniteta.

RIBE 19. 2. – 20. 3.

Ribe spadaju u psihički najosjetljivije predstavnice Zodijaka i najpodložnije su različitim psihosomatskim oboljenjima. Muče vas glavobolje, nesanica, pad imuniteta, problemi sa hormonima, alergije, nestabilan krvni pritisak i opšta slabost.
Preporuka: probleme ne preživaljavajte same, već otvorite dušu bližnjima koji vas razumiju. Nježna riječ kod vas djeluje preventivno. Lijekove ne uzimajte bez savjeta ljekara.





Emica_sa -> RE: Sta ste u horoskopu? (14.12.2011 16:53:00)

Ovan i to pravi[sm=jezicek.gif]




MicoTico -> RE: Sta ste u horoskopu? (14.12.2011 20:17:44)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

BIK 21. 4. – 20. 5.
Žene Bikovi potiskuju nezadovoljstvo i ne reaguju na stres. Probleme podnosite stoećki, ponekad i godinama. Nagomilani stres na kraju rezultira problemima sa štitnom žljezdom, poremećajem u ishrani što uzrokuje nevolje sa tjelesnom težinom i gojaznost.
Preporuka: mislite o svom zdravlju i glasno iznesite mišljenje, ne trpite ono što vas nervira, jer strada vaš organizam. Može vas iznenaditi pojava hroničnog oboljenja.





Ja sam dupli Bik i sve sam suprotno od ovoga - ne trpim ni minute, reagujem u momentu,što na umu to na drumu. Sa mnom uvijek znaš na čemu si, kad sam ljuta, povrijeđena, srećna, pod stresom to svi znaju i osjete. Ovakvi ko ja, kaže mm, žive 100 godina. Nema kod mene nista da se skuplja, gomila, pa čak ni kilogrami[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




mery84 -> RE: Sta ste u horoskopu? (14.12.2011 23:37:35)

Djevica [sm=bravo.gif]




lilix -> RE: Sta ste u horoskopu? (14.12.2011 23:39:04)



Riba, evo i ja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




bebacha -> RE: Sta ste u horoskopu? (14.12.2011 23:40:59)

riba[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




mirnah -> RE: Sta ste u horoskopu? (14.12.2011 23:54:42)

Dupli blizanac[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] a budući mužek rak...super se razumijemo...iako smo sustinski razliciti, jedno nam je zajedničko, a to je: ne volimo škrtost kao osobinu...




mamana -> RE: Sta ste u horoskopu? (15.12.2011 9:29:05)

Blizanac  u podznaku jarac, ubitačna kombinacija.




rose 87 -> RE: Sta ste u horoskopu? (15.12.2011 9:36:17)

strijelac[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




virgulina -> RE: Sta ste u horoskopu? (15.12.2011 10:23:03)

vodolija [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




mersiha 77 -> RE: Sta ste u horoskopu? (15.12.2011 10:36:39)

RAK 21. 6. – 22. 7. Osjetljive žene Rakovi duboko proživljavaju sve emotivne situacije, bilo da je riječ o ljubavi, porodici ili prijateljstvu. Povlačite se u stresnim situacijama i sklone ste depresivnim mislima koje dovode do problema sa žuči, želudcem i metabolizmom. Preporuka : ne potiskujte nezadvoljsvo nego se suočite sa problemom. Laganom rekreacijom, posebno plivanjme jačate samopuzadnje i oslobađate se sumornih misli.

 
 
 
KORPIJA 23. 10. 21. 11.
korpije reaguju otro u napetima situacija. Sklone ste depresiji i podsvjesnim strahovima to rezultira problemom funkcionisanja repruduktivnih organa. Kao posljedica dugotrajnog stresa dolazi do disfunkcije jajnika ili endometrijoze-upale zida materice.
Preporuka: ukoliko ste pod dugotrajnim stresom ne povlačite se, već se povjerite bliskoj osobi, rasteretićete se. Posjetite psihologa ako ste u psihičkoj krizi.

Ja sam u znaku Rak u podznaku Skorpija eh ima li gore od ovoga[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]





IceRose -> RE: Sta ste u horoskopu? (20.12.2011 14:57:53)

Vaga




teacher75 -> RE: Sta ste u horoskopu? (20.12.2011 21:45:31)

BLIZANCI 21. 5. – 20. 6.
Nestrpljive žene Bliznaci su sklone nervozi i podložne stresu. Reagujete za sitnicu i gubite previše energije na nebitne događaje. Zato kod vas stres uzrokuje hroničan umor, alergijske rekacije disajnih puteva, kože kao i bolove u ramenima.
Preporuka: promjenite način života i smanjite dnevni tempo, odvojte više slobonog vremena za spavanje, odmor i odlazak u prirodu. Umiriće vas tinktura valerijane.

e bas ovako, treba mi odmoraaaaaaaaaaaaaa




elmaL -> RE: Sta ste u horoskopu? (22.12.2011 19:23:18)

Tipicna Vaga...




amra_sa -> RE: Sta ste u horoskopu? (15.1.2013 19:53:57)

Dižem temu. Nije da vjerujem u horoskop, ali volim da ga čitam, čisto onako iz zabave, uvijek mi nešto fino kaže i napuni baterije [sm=smiley36.gif] U horoskopu sam vaga.




Amyla -> RE: Sta ste u horoskopu? (15.1.2013 19:55:40)

dupla skorpija[sm=smiley36.gif]




amra_sa -> RE: Sta ste u horoskopu? (15.1.2013 19:58:13)

Ja nisam tačno sigurna šta mi je podznak.




MicoTico -> RE: Sta ste u horoskopu? (15.1.2013 19:58:20)

dupli bik




MicoTico -> RE: Sta ste u horoskopu? (15.1.2013 20:01:22)


IZVORNA PORUKA: amra_sa

Ja nisam tačno sigurna šta mi je podznak.

http://www.horoskopcentar.com/natalna-karta/117-izracunavanje-podznaka.html




klemzi -> RE: Sta ste u horoskopu? (15.1.2013 20:16:17)

Ja bih još koji put da se pohvalim da sam dupli škorpion [sm=jezicek.gif]




amra_sa -> RE: Sta ste u horoskopu? (15.1.2013 20:19:46)


IZVORNA PORUKA: MicoTico


IZVORNA PORUKA: amra_sa

Ja nisam tačno sigurna šta mi je podznak.

http://www.horoskopcentar.com/natalna-karta/117-izracunavanje-podznaka.html


Ja sam dupla vaga [sm=smiley36.gif]




MicoTico -> RE: Sta ste u horoskopu? (15.1.2013 20:20:35)


IZVORNA PORUKA: klemzi

Ja bih još koji put da se pohvalim da sam dupli škorpion [sm=jezicek.gif]

Nisi gora od mene sigurno , ja sam, doduše tek sad vidim, 3 puta napisala šta sam u horoskopu i to na istoj stranici[sm=smiley5.gif][sm=smiley29.gif]




Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 11 [12] 13   Sljedeća stranica >   >>