salmy -> RE: PROBLEMI U BRAKU (14.4.2010 10:44:04)
|
IZVORNA PORUKA: nejsonka Ja sam ovdje nova, pa neznam jel već pisano na ovu temu. Ako jeste,ja se izvinjava. Imam veliki problem pa Vas molim ako možete da mi pomognete. udala sam se prije skoro 3 godine. Muž je stariji pd mene 10 godina, živili smo prvo u zajdnici, katastrofa je bilo. On je izlazio svaku noć, a mene je ostavljao samu u kući. Trpila sam takvo ponašanje punih godinu dana, i kada je našoj curici bilo 32 dana, pokupila sam stvari i vratila se mami. Bilo je tu još dosta problema da ne pišem sada sve. Moji su digli kredit i kupili nam stan u kojem sada živimo. Od kada smo počeli zivjeti zajedno u tom stanu ništa se nije promjenilo, on i dalje izlazi, a ja se brinem o djetetu, još i radim. Zahtjava da mu je kuća čišta, da sve bude OK, a nikada mi nezna pomoći. Izlazi kao da je momak, spavamo u različitim sobama da ga dijete ne bi probudilo. Zaprijetila sam mu da ću podnijeti zahtjev za razod braka, njemu je kako mi se čini svejedn, čak imam osjećaj da bi mu bilo i drago, jer bi mogao izlaziti i dolaziti kući kad mu se prohtje. Izvini draga moja ali ovdje je do tebe? jeli on momak ili porodican covjek? NE KONTAM A to sto on ima zahtjeve to je drugi par cipele[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]pa svaki normalan covjek ima zelju i volju za necim! ali jedno su snovi a drugo je stvarnost! Spusti ga na zemlju leti plaho visoko[sm=jezicek.gif]A ti ako nastavis da budes njegova kucna pomocnica nema te nigdje.Reci mu popricaj sa njim.Jos imas stan koji su tebi tvoji kupili! Zeno osvjesti se Vrijedili on da budes njegova kucna pomocnica,i kuharica....zena koja ceka muza da dodje iz kafane[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Osvjesti se zeno draga zbog sebe i tog malog bica!
|
|
|
|