Hanady RR -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (1.7.2011 14:09:03)
|
IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: tajra Moja Hanady, sve isto, do u slovo... Da mi tada nije bilo foruma, ne bih se ni nasmijala, ni znala da sam zensko... Zato sad, samo viknem: Idemo... One trce ka ormaru, oblacimo se svetri zajedno. Ja samo svoju tasnu na rame (bez flasica, igracke, presvlake i sl.) i "letimo"... a zanima me jel slusaju vasa djeca kad ste u set_nji.I kad ste kuci jel vam ogradjeno od ceste ako ste blizu glavne ceste kao ja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] pa moj anel stalno izlece neki dan je dva puta istrco mal udar ne dobi . Od huje sam ga pucnila , i straha . I da jEsul ljubomorna na drugu djecu, djelel svoje stvari ili ne daju igracke???? e moja felix... ja sve hodam i pričam... moja cure kako koja...velika me drži za ruku a već bi trebala znati sama hodati uz obavezu da ne izleti na glavnu cestu...a mala bi me trebala držati al neće...pa se otima...pa bježi....šta misliš što ja rijetko štikle nosim[sm=smiley36.gif] i onda ja idem i pričam s anjima...pa moram poglasno pa narod se okreće i gleda jesam li luda šta s anjima toliko dorbim...al ja im pričom pažnju od bježanja odvlačim... elem bajke, izmišljenje priče, priče o policajcima koji jako vole malu djecu koji mamu za ruku drže, priča o tome kako smo neki dan bile tamo i tamo pa ćemo opet itd...i sve naglas...ljudi me blegnu po cesti al šta ću moram...lakše ppričat nego trčat za njima[sm=jezicek.gif] a ljubomora, noramala...faza ode i dođe... velika je nema sada al mala ima...taman dok mlau prođe eto velikoj novog naleta... nek neda...daće kasnije...samo onda kad ste sa drugom djecom ponavljaja ti imaš svoje igračke djelak svoje i ne smiješ uzet...ili nauči d amjenja jedna igračka njegova za nečiju drugu da s epoigra... ljubomora...ludilo...kod mene u kući stalno dvije hebote...zamisli cirkusa...sad sam sve poklone sa rođendana posakrrivala ako nisu u paru bili[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|