mala86 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (7.7.2011 13:02:52)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: mala86 ja imam jedno cudno pitanje,nevezano bas za ovu temu,al eto [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jel vi svaki put kad izlazite u ove dnevne setnje pijete kafu [sm=smiley29.gif]?smjesno jel tako [sm=smiley36.gif]?ma ja ja volim popit ponekad,ali nekad volim onako bas prosetati,ili sjesti nagdje na neku klupicu,uzet sok,sladoled sta vec...al ne moram se svaki dan peglat po kaficima ma pitam jer me jutros zove jedna prijateljica,koja mi je draga,ali mene smori-mi napravimo mali krug,ona vec ajmo sjest i kafanisat!njena mala mala samo spava,a ja za svojim indijancem moram trcat tamo vamo,ko da je nisam ni popila,a onako fino sjednem u parku,on se igra...ona kad me zovne meni odmah padne volja za setnjom [sm=smiley11.gif] Ne moram jer ne mogu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] tj nema sanse sa mojoj furalicom....s kim odem na kafu taj 95% vremena presjedi sam [sm=smiley36.gif] e zato je mene ovo pocelo opterecivat,i po tonu poruke sam skontala da se malo naljutila,ma goni se ... vidjet cu nju kad njena prohoda (valjda ce se moj dotad smirit-nadam se [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]) i Leon nece sam da hoda nego mene zove [sm=smiley29.gif] ja bila malo vani sama [sm=smiley14.gif] isla napravila krugic do dm-a,nema mi pelena,morat cu veceras do drugog malac spava,kad ustane onda cu mu napunit kadicu sa vodom,nek se kupa,a veceras cemo do mame da mu donesem bazen
|
|
|
|