bebacha -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (30.7.2011 7:29:00)
|
jutro.ja sam slomljena,evo samo cu kopirat post s jedne druge teme nakon 13 mjeseci dojenju je dosao kraj.imam jaku upalu krajnika i moram pit antibiotik,s obzirom da sam alergicna na pencilin dobila sam neki uz koji si dojenje ne preporucuje.drugi razlog je sto jos uvjek nisam dobila menstruaciju poslije poroda i vec me hvata panika a kontam da je zbog dojenja.navece se poceo bas dosta budit da doji,pa se izivljava dok doji,ujeda.ja se definitivno osjecam isrpljeno.a jako se bojim kako bi ga odvikla kad bude veci.zadnji podoj je bio juce u 14 sati.nije nikako trazi vise da doji,pred spavanje popio mlijeko iz flasice,probudio se u 1 i poceo plakat,konto da ce dojit,flasicu odbio,plakao je jedno 5 minuta al na rate,malo zaspi,malo place i histerise.jako sam ga zagrlila i uspjela smirit.to se ponovilo opet oko 3 al puno krace trajalo.opet jutros u 7 al je brzo prihvati flasicu i popio mlijeka.al mene dusa boli,od juce samo placem.osjecam se kao da uzimam nesto najdraze.jesul ovo dovolji razlozi za prekid,hocul pogrijesit. mlijeko mi puno nadolazi i vec me pocinje bolit,sta da radim? koja flassica ima veci otvor na dudi,on najvise voli Nuk,siroka duda,cuca 2 al jakooo sporo pije mlijeko iz nje,za 10 minuta popije 10ml
|
|
|
|