Malenaoduvijek -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (12.8.2011 9:03:54)
|
dobro jutro moji se ne cupaju, alu Igor se udara nogama a opali i rukom ako mu nesto nije po kontu, a Luka se stipa.. a za cupanje, moj sestiric se cupao, ja to samo vratim, i malenoj sam tako govorila samo vrati pa kada vidi kako boli prestace i stvrano je prestao [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] mi smo relativno dobro spavali, samo sto ja opet kisem i smrcem kao da sam vani spavala, ovo su neke cudne baje kod mene....ali hajde neka samo decki nisu bolesni a sve ostalo manje vise. felix bona pa sto se toliko sekiras, pa tu je seka nije nigdje otisla, mama ima hB tatu i malu seku pa nije sama.sta bi rekla za mog tatu, on je skroz sam, ali ja to ne gledam tako on meni dodje kad god hoce da ne bude sam. moja sestra je pravo rano otisla od nas, meni bilo 13 godina, ona preselila u dedin stan tako da mi to nije bilo nista tragicno meni ostala soba za mene samu, a ona bila u zgradi preko puta. bambina pa sta je reci sada, zubici misa mu vise i zube sto napatise ovu djecicu. moji su trenutno mirni valjda im nista ne raste, Luka nekada malo provuce flasicu nazad i glodje ali nista strasno. apotekarko ne daj se, nego uhvati se onog sirupa opet prije nego ti virusi napadnu...
|
|
|
|