teacher75 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (9.2.2011 9:42:58)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 Jutrooooo i od mene... Uh kad citam za to vase nespavanje, dodje mi da se nikad vise ne pozalim na svoju curicu...Spava u komadu od 21-7, nekad do pola 8...nekad se trzne pa zakenjka ili kratko zaplace u snu (vjerovatno sanja) i ja joj nadjem cuclu, kazem sssss i ona se umiri i nastavimo...ili joj dam svoj prst ona ga zagrli i mirni , meni ruka utrne ali je to nista naspram mirnog sna ... Projela se hB, kuc kuc da ne ureknem...sinoc smo bili u trznom centru i kad je na polici ugledala petit keks, sve njam njam njam...i kmeci, ja fino otvorim i dam joj, djevojci na kasi kazem mi smo morali otvoriti, ali kad ju je vidjela umazanu od keksa, i kako ga trpa u u sta....pocela se smijati kaze ma nema problema, neka ste... A juce sam pravila sebi jaje, nadala sam se da ce i ona pa sam stavila 2kom i zamislite, pojela je vise od pola ...a nije htjela jaje ni slucajno... i kod mene je identicno ovako, samo sto kod nas nema prsta i spavamo u odvojenim sobama[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|