iv@ncica -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (22.2.2011 13:04:33)
|
felix- mi ti svaki mjesec vadimo nalaze, urin + urinokulturex3 [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...vise mi je zlo.. ja ti uvecer sve pripremim i okupam ga....ujutro ustanem oko 5 i 45 i upalim grijalicu u wc i ugrijem dnevnu sobu, namjesrtim vodu, napravim mu caj, upalim ctrani .....i onda nakon 15-20 minuta njega onako iza sna uzmem i pravac na pranje u wc...i obrisem dooobbrrrooo ispeglanom pelenom....i trkom u dnvnu sobu uvalim mu caj i zalijepim mu vrecucu i preko toga lagano pempas....i uzmem ga na sebe da legi i pokrijem dekicom , onako jos pospana da pije bocu i gleda crtani...a ja mu drzim nogice da ih ne skuplja , jer tako sve iscuri..uglavnom prije sam cekala podugo..a sad vec piski ako ne u roku 5-15 min. i odmah je skinem.. i stavim u frizider...i cim se spremim za posao i ostavim ga u vrtic..predam urin u laboratorij.... inace ne miruje ni on, vristi dok ga perem, dok mu stavim vrecicu, dok je skinnem..ma procedura..ali jedino mi tako miruje da ne iscuri dok se ne razbudi, jer inace taj nikad ne sjedi i miruje.
|
|
|
|