Anoniman -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (28.2.2011 11:45:40)
|
Felix draga sve je to njemu od zubica, dobro ja pitah neko vece da mu ne rastu zubici, opao imunitet od zubica, pa onda i sve na njega dusu dragu, tos to se trza u snu to mu od zubica i kod mene Anuska tako, ali izdrzi draga, znam da je tesko. Sjecam se kad su meni rekli da mi je djetetu 100% ostecen sluh i da nema pomoci, plakala jesam, ali nisam odustajala trazila sam druga misljenja, kucala na sva moguca vrata i hvala Bogu evo i prije nego sto smo se nadali doveli sluh do perfekcije. Nije mi ni malo bilo lako, ali nisam htjela da dozvolim sebi da potonem, jer samo joj tim mogu odmoci,mislim da su za mnom komentarisali da sam i ravnodusna i da ne izgledam kao zabrinuta majka, ali ja sam najbolje znala kako je meni bilo i sta sam sve prosla, ali glavu gore i polako sve ce se rijesiti, bitno da nista ozbiljno nije. Sad ce proljece pa malo imunitet popravite, pa malo na cist vazduh, malo gje u brda u setnju, uzivaj draga jer hvala Bogu sve je izlijecivo i sve ce to doci na svoje. Ne dao Bog cega gore. Ljubimo te mi i zelimo Anelu brzo ozdravljenje, a brzo ce on biti kao nov [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|