Malenaoduvijek -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (3.3.2011 11:19:39)
|
dobri dan, evo mi opet isli malo u pohode, a jutros smo svi dali UK.ee mi smo malo bolji kod nas bude nalaz brze, ali pozelenila sam dok sam uhvatila dvije pise.sad mi jos samo treba da ovo veliko djetesce ima nesto, ali nece aBd. dadada ovi crtici su ti na federalnoj, a imas i na hayatu graditelja ujutro i jos neke.na tvsa imas ujutro nodija.a vikendom na ftv i rtrs isto. felix ja te potpuno razumijem s tim iscekivanjem i konrolama ja cu poluditi vise od toga. mya ja juce bila nikakva pa ni rodj da cestitam, sve najbolje puno zdravlja i srece i manje sekiracije. lady ja ti juce razgovarala sa psihologom i pitam zenu za to isto bacanje stvari, kaze ona ta faza moze trajati i do 3 godine i ne mozes nista uraditi, jedino mozes pokusati dijete da nagradis necim ako zelis da nesto uradi ili ne uradi. ali to nesto mora uslijediti odmah neposredno poslije da oni skontaju da je to radi toga.to moze biti hrana, sok, igra neka bilo sta.bas sam te utjesila predpostavljam. eto ja se nadam felix da ce uzv biti ok, jeli danas popdne idete? a gdje bude bumbo crtic, ja se nesto ne mogu sjetiti?
|
|
|
|