Anoniman -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (14.3.2011 16:22:32)
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Felix evo ti za sirup satsav, jeste na biljnoj je bazi, ne znam je li ti ko drugi vec napisao... Bronhitol + C, sirup, 150 g Sadržaj: 100 g sirupa sadrži: Te?ni ekstrakt belog sleza (1:4) – 5 g; Tinktura timijana (1:4) – 1,5 g; Te?ni ekstrakt jagor?evine (1:1,5) – 0,7 g; Propolis – 55 mg; Mentol – 3,7 mg; Vitamin C – 129 mg Preporučeni način uzimanja Odrasli: 3 x 1 supena kašika; Deca: 3 x 1 kafena kašika Osnovne namene, delovanje Kod kašlja; Za ja?anje imuniteta A vidim pricate o pricanju, hodanju i ostalom...Sto mrzim to komentarisaneeeeeeeeee...aaaaaaaaaaaa...najgore mi je kad kazu al je prevelika za svoj uzrast, pa i ne bila kad doji jos sigurno, reko nije dojila nikako... ona jeste duga i guzna, i dijete stvarno za svoj uzrast dosta rijeci kaze, cak i prostih recenica, ali ona nije ni svjesna sta je rekla, vec ponavlja za nama, ali isto tako moje dijete nece da hoda, a ti komentari pa tolika, a nece da hoda...ma sta vas zaboli sto nece da hoda, jos kad mi jedna nana kaze pa mora se dijete navici da bi prohodalo...navici na sta [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ... Meni bitno da je zdrava, a ostalo da li kilogram dobila ili izgubila, da li hodala ili pricala savrseno se ne opterecujem tim...napricace se cijeli zivot i nahodati... Sta mislis ocul , smijem li davati???
|
|
|
|