|
teacher75 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (16.3.2011 20:52:07)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: teacher75 danas je teta stavljala lanu na tutu i vristala je, pa je ubrzo skinula s tute[sm=smiley13.gif]ne znam kako da je pocnem navikavati. teta me obradovala, kaze da je lana napravila par koraka samostalno i nesvjesno od tete do kauca, teta je pustila a ona nije skontala[sm=smiley1.gif]kao kad ucimo da vozimo bicikl. uglavnm u zadnje vrijeme hoda drzeci se jednom rukicom, ali je jos nestabilna i kad je pustim pada Za tutu...ne znam kakva vam je, ja sam Lani davala tutu i prije godine, da se igra s njom, pa smo stavljale medu da sjedi, razne igracke i sl...i od pocetak nemamo problema sa tutom, cak stavise stalno je nosa i nastima pa ide u rikverc da sjedne na nju...piski i kaki bez problema... A bravo za korake, sad ce Lana ubrzo da se pusti, nemojte je forsirati da ne bi pala i prepala se... Bravo Lanciiiiiii [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], samo polako ako ti je mm kuci napravite razmak metar-dva i ti je pusti prema njemu i obratno i sa vremenom ce prohodati [sm=bravo.gif] tuta je zuta u obliku cuke i svira kad se pritisne, ona tutu voli ali da je nosa i baca, i vice tuta[sm=smiley1.gif]al kad sjedne i jos kad je skinuta, onda je problem veliki[sm=smiley13.gif]mm je trenutno na poslovnom putu ali je teta vjezba da hoda, nadam se i ja da ce konacno prohodati, jedva cekam[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|