chuci -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (22.3.2011 10:12:30)
|
joj lady meni bi još više zasmetalo to njeno mogla sam prešutiti. samo ti njoj reci sve što misliš. nema ona pravo nikakve odluke donositi o lani i tačka. nema ja mislim da će joj biti od ovoga ili onoga bolje. i moja teta nekad predloži npr možda da joj date čaj od ovoga ili onoga, ili hoćete da joj ja napravim nešto, ali kod mene jok. ja joj pravim ručak i ostavljam, kažem joj šta je za doručak, ako je jaje kažem je li kuhano ili sa pavlakom, ako je moja mama preuzima kažem šta će joj obući, teta se nekada buni i kaže ma ja nju volim ko svoje dijete je pazim ništa se vi ne brinite, ja samo kažem, znam vidim ja to, ali ja volim da ja kažem kako i šta, ja volim i nije mi teško napraviti ručak itd. ona kaže da njoj ne smeta. mi se složimo uglavnom. nikad joj nije dala ništa bez pitanja. nije uradila po mom mišljenju nešto zbog čega vrijedi da je otpustiš, ali joj treba dobro dati do znanja, da ti nije svejedno, da si ti glavna, da ti određuješ kako i šta da se ne bi pohasila. kažeš joj fino ne sumnjam ja da ste vi htjeli dobro, ali ako niste sigurni je li nešto jede pitajte i gotovo, nemojte pretpostavljati da se ja neću ljutiti, jer ću se ljutiti sigurno.
|
|
|
|