Malenaoduvijek -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (23.3.2011 12:25:02)
|
gdje ste zenice moje, mi bili na boci i kod dr, cekali puna dva sata. tajra vratila se aida jeli? jutros bila nermina i mujesira, a sinoc adnan, mozda se i sretnemo danas popodne kad budemo isli na bocu. mama2009, bas mi je zao za curicu.moj igor je 8 dana primao urbason radi opstrukcije, ali te inj stvarno pomazu a on je isto diao kao stari dedo, samo kod njega je bio bronhitis. a za laringitis su mom luki prepisivali flonidan. lady dobro si ti prosla znaju oni naruciti i za mjesec a sto ne ides kod geze? jelena drago mi je da je ana bolje znaci da joj je taj antibiotik bolji. mi smo na bocama do petka i onda iduce sedmice trebamo uraditi kontrolne UK i da idemo hirurgu za obrezivanje da vidimo sta ce on reci a i dalje ima mali sum na srcu pa cemo ici i kod kardiologa da vidimo sta profesorica kaze, Luku svakako vodim na kontrolu u aprilu pa cemo povesti i malog bracu eto svakakvih gluposti ali neka je nama suncee izaslo gledam maloprije kako je lijepo u parku sunce sija super sutra ujutro cemo malo izaci poslije boce jer ne moramo kod dr
|
|
|
|