Anoniman -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (31.3.2011 15:19:32)
|
Draga ne vjeruje da je nerv ostecen, jer ako je dala u gornju cetvrtinu guze tu nema nerva, jedino da je retard pa da nije dala na dobro mjesti ili da se anel toliko vrtio pa da je igla setala, ali i ona bi trebala da ima cvrstu ruku i iglu drzi pod kontrolom. Moguce da mu je dotakla krvni sud, to pravo boli, sreca pa nema krvi jer znaci da nije ostetola krvni sud, znaci penicilin nije dospio do krvnog suda, to moze biti opasno, jer naglasavam penicilin ide samo u misic, niposo u krvni sud, venu... Zato se penicilin daje polako i vise puta aspirira prilikom davanja. Sto vise masiraj moze i od straha da je ukocio nogu pa se misic zategao. Slobodno uzmi malu gazicu i umoci je u pola voda, pola alkohol i tim izmasiraj dobro, to ce ti najbolje pomoci, jer i oni stave alkohol na tupfer posle injekcije, tako da ne skodi. To sto spava neka ga i bolje, dijete se izmorilo, i ti bi se izmorila da su te tako izvodali i izboli i inhalirali... samo prati temperaturu i prati njegovo stanje, da ne daj boze ne bi doslo do alergije na penicilin. ali ne bi trebalo. Nemoj samo da se istraumiras mojim postom, jer ja mislim da nije nista strasno, da je to sve sto je on ukocio misic, sto neko rece koliko mi se puta to desilo, i primila sam more injekcija i dala more injekcija ali me opet strah. Mala pa mi koleginice [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|