Anoniman -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (2.4.2011 22:56:22)
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Joooooooj odosmo OT, ali mrzim ovo kad vidim pitta, pitt ovakav, pitt onakava...ja imam stafforda americkog koji jako slici likom pittu i svi misle da je pitt, a u komsiluku imam pekinezera koji je minimum desetoro djece ujeo, ciji su vlasnici non stop na sudu, a moj nikad ni na koga nije zalajao, a vec sam navela cim se proderem na dijete on je brani...nisam za pse u kuci, jednostavno ne volim, ali generalizovanje ovi valjaju, ovi ne valjaju to je glupost, sve zavisi od odgoja isto kao i odgoja ljudi tako je i kod odgoja pasa... ja kazem samo ne, ne on istog trena odlazi u kucicu i ne smije izaci dok ga ja ne zovnem... ja volim zivotinje generalno, a pse posebno, bilo koje rase i lutalice naravno, ali ne generalizujem ih... ni ja...samo je istina da danas nafiksani debili uzimaju pitove i ostale borbene pse da bi jos koju zaradili...i da im sluze kao legalno oruzje...mi u uredu sos-a imamo pitti...koja je jadna ostala bez noge...jer ju je kreten, nakon sto je vjerovatno izgubila, zavezao za sinu ...pa joj je voz odsjekao nogu...obozava A. i on nju...jest da joj velja uvijek stavi brnjicu kad je on tu...jer ipak ne zna da li je moze prenjeti
|
|
|
|