Malenaoduvijek -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (8.4.2011 15:44:39)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: MALA1994 vidim ja oke moje pitaju za mene, a zaboravila sam prijaviti, juce su prvi put jeli kelj, nisam im nikada pravila.spucali obojica pune tanjire, a navece im pravila prvi put poparu i to su smazali.lady probaj lani napraviti poparu ekstra je nisam ni ja znala ova moja djeca se udavila sinoc. [image]http://www.pic4ever.com/images/5440.gif[/image] Standardnu poparu? Meni je popara komadici hljeba posuti sa voda+puter+malo soli kad prokuha i preko pavlaka, sir po zelji...jel to to? Tako ja jedem, a mm ne bi ni za zivu glavu ....Kelj nisam ni sebi nikad pravila....ja samo kupim ko spuzva sta ko jede i sta ko pravi ja u zivotu to jela nisam, meni dedo samo drobu pravio sa kras ekspresom, a mm jeste, baka mu pravila. a ja nasla u onim receptima sto sam i tebi slala i pravi se kao sto si napisala. moji su polizali tanjire. ja isto nisam od kelja, ali djeca moraju da jedu svo povrce, ja sam ga juce prvi put pravila i stvarno je odlican bio, pa probaj lani napraviti. teacher, ja kupujem obicne pahuljice u amku , postavljala sam nedavno sliku njih trebas ili potopiti u mlijeko jedno 30 minuta da nabubre i smeksaju ili prokuhati u mlijeku 5-10 min.a mozes i u jogurtu. moj L.zeza sa zvakanjem jos uvijek ali to pojede i to sa pola banane i jos nekom vockom, moze jabuka ili kruska bilo sta. amani sad sam procitala da ste bile kod dr, morate se znaci bas paziti, a a-derma ima bas cijelu kolekciju za AD barem koliko sam ja vidjela. jelena ti si ziva enciklopedija sa ovim narodnim lijekovima, imas li jos sta na lageru felix, naruzize te ali u pravu su, nemoj tako vec sam ti rekla. vjeruj mi i ja sam umorna od mnogo cega ali en smijes se pustiti ne ide. probaj ga odvesti privatno kao sto su ti vec rekli. a na kojem odjelu ste vi na vodjenju u bolnici zar niste na pulmologiji?? a gdje ova dadada, nigdje zene
|
|
|
|