teacher75 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (12.4.2011 22:41:30)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: felix Lady pa cekaj mozda dodje nove obuce sledeci mjes. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Kod nas jos nema nista novo od obuce ni za djecu doce u maju tako nam rekli.... Sljedeci mjesec cu trebati sandale.... ne ne, ne cekam nista, ako budem cekala ode mi voz Teacher nisam gledala u mass, gledam gdje mogu uzeti na rate jer bih stvarno kvalitetne cipele a njih nema ispod 120KM da sta valja...a toliko ne zelim dati odjednom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], zivjeli krediti i rate [sm=bravo.gif] do kraja mjeseca ce ionako biti sve kisa i zahladjenje, izvuci ponovo cizme, pa iduci mjesec kupi sandale, cipele mozes komotno preskociti[sm=smiley36.gif] Eno sad....a taman sam se nastimala da kupim cipele...hocete li mi vjerovati kad kazem da nemam nijedne, da ja to ne nosim [sm=jezicek.gif][sm=smiley9.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Kod mene, iz cizama u kratke lagane cizmice pa u sandale, a zimi samo obratno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ni ja ne volim cipele i najradije bih samo hodala u sandalama i cizmama, i tenama u slobodno vrijeme. izuzetak su baletanke, imam te jedne cipele- mass koje nosim na posao i 2-3 para baletanki. imam i jedne stare spicaste na stiklu koje nikad ne nosim, nekad davno obukla par puta jos kad se spic nosio[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|