teacher75 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (19.4.2011 21:20:09)
|
joj drage moje zenice, ja nikako nemam vremena da vas sve upratim svaki dan i da budem u toku[sm=smiley13.gif]a bas bih voljela. procitala sam nabrzinu i napreskake par postova pa da se javim. tekja, siper smo dobili jos na babine, ne znam gdje je kupljen al cini mi se da je neko prije negdje spominjao da ima u chiccu. chucci, kad smo vec kod siper, gdje je ajsi siper dok sama jede[sm=smiley36.gif]preslatka je, kod mene je siper nezaobilazan i kad je ja hranim a kamoli kad sama jede[sm=smiley36.gif]inace, lana jedino grzi pojede sama i bez prljanja, ostalo jako tesko ide. bambi i ostale zenice, kad vec spomenuh da lana nece da me poljubi, danas se jos vise razocarah, jer je danas poljubila cak i tetu cuvalicu, a mene nece[sm=hudicek1.gif]danas je kakila cak 5 puta! ne znam sta je razlog, da nece zubic novi[sm=zmeden.gif]lady, vidim i kod vas zubic ide. kod nas jos nema trojki, mozda se sprema, ili su donji u pitanju, ja nista jos ne vidim[sm=zmeden.gif]mala1994, zao mi je sto vas bolnica ne zaobilazi, nadam se da ce se sve uskoro regulisati i da necete vise imati potrebe da idete. svima ostalima saljem [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|