N_N -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (13.5.2011 10:07:52)
|
Dobro jutro [sm=smiley1.gif] Ja sam k'o pijana jutros [sm=zaspan.gif] ali petak je [sm=bravo.gif] Eeee felix, B svaku noć oko 3 pije peko. Inače samo tako u polu snu ga popije, u svjesnom stanju nema šanse! Meni buđenje nije čudno, on je takav od rođenja, po čitavu noć se meškolji, čupa me za kosu, gura prste u oči..... ma to je više patnja [sm=smiley19.gif] ali šta mogu - ništa!! Sinoć se izvukla iz našeg zajedničkog kreveta (B i mog) i legla u ladicu (što ovo šega zvuči [sm=smiley36.gif]) - krevet je onaj kao dupli pa u taj donji dio smo isto stavili madrac i ja pobjegla kad se on u mirio, spustila se u donji dio kad on odmah diže glavu [sm=hudicek1.gif] Nevjerovatno kako osjeti. Muntala sam ga čitavu noć da mamić (što bi on rekao [sm=jezicek.gif]) tu spava i onda sam ipak oko 4 morala preći opet kod njega....I tako mi..... evo skoro 2 god...... [sm=sad.gif] Večeras opet idu kod dede i nane za vikend. Šta ću kad mole da ih dovedemo, a nas ne moraš 2x zamoliti [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Uh dadada, vjerujem ti, ja ne znam kako ću startati, moram naučiti da učim [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|