Meri29 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (13.5.2011 23:05:11)
|
Gdje ste zenice, ja vise glave ne mogu dignuti od svoje pisoline, Non stop mama, mama, ako ne gledam u nju odmah place... bas sam je razmazila, a ko fol se sve trudim da je ne mazim... Kad me vidi da sjedam za kompjuter nogom ga hoce udariti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Andrej obradovao mamu svoju, bjavoooo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ma skontao je on, znaju oni definitivno vise nego sto pokazuju IZVORNA PORUKA: idacha joj, zenice, da vas pitam za savjet iliti misljenje, bar one koje imaju dvoje i vise djecice.. mi zivimo u 2sobnom stanu, dnevna i spavaca... imijev krevtac je naravno u spavacoj sada.. prosto ne znam kako da se organizujem kada stigne beba.. gdje cu sa njima i kako... prvo sam mislila da imija prebacim u dnevnu, ali me prosto grehota da dijete spava u prostoriji gdje se konstantno boravi, jos je plus spojen dnevni boravak sa kuhinjom, vazda puna kuca i td.. onda sam kontala da ih obojicu smjestim u spavacu, imam prostora, jer je bas velika soba, ali ko ce ziv ostati? jedno ce drrugo buditi i po danu i po noci.. nisam pametna nikako sta da radim... Ja bih na tvom mjestu bebaca sa vama stavila, a Imrana u sadasnju spavacu sobu. Napravi mu njegovu sobicu, a beba ce definitivno tebe trebati stalno na pocetku. Poslije bih ih sastavila, taman njima soba, vama soba. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|