isabella -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (24.5.2011 14:02:18)
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Pa zato se rade i hormonalni status prije uzimanja bilo koje hormonske terapije da ti se daju prave anti-bebi da ne bi bilo nuspojava. Ja nisam imala apsolutno nikakvih i ako sam pusac. Cak sta vise ciklus mi je bio dosta kraci, manje obilan, redovan, a ciste se povukle...a imala sam i zastitu, mada mi je ona bila najmanje bitna tada dok sam ih uzimala. Samo ne znam da li ste znali ako prilikom prestanka koristenja antibebi pilula odmah pocnete sa pravljenjem bebe velika je vjerovatnoca da budu blizanci...tako je bilo i kod mene, ali nazalost jedan plod je otisao. Lady hoces da te zakazem na Jezero da te pregleda? ja sam uradila sve pretrage i zakljucila dr da mgu pocet piti yasmin tablete mene nesto bilo strah jer bilo je slucajeva smrti od yasmina ali haj reko sve sam pretrage uradila valjda doktori znaju i pocnem ja pit kad sam dobila ciklus mi traje obicno 4 dana tako je i bilo zavrsilo mi se i super..ja i dalje pijem tablete ali osjetim neko zujanje u usima ajd reko mislim sebi to sam ja umislila,,i 4 dana nakon menstruacije ponovo pocne krvarenje,,i trajalo je 28 dana i ja prestanem pit yasmin i opet kroz dva dana dobijem znaci skoro mjesec i pol ja sam krvarila u vraga necu vise belaja strah me je [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|