Malenaoduvijek -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (25.5.2011 16:42:59)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: jelenaT Lady ne bih pogresno da me shvatis, ali da ti nju fino kad dodjes kuci spakujes i kod doktora. Nek pogleda grlo, desni, nek da uputnice pa uradite nalaze. Moguce da nije nista, da je ona zdrava, ali onda ces bar ti biti mirnija i jednostavno znaces od cega je to. Razmisljala sam i o tome ali bojim se da ne pokupi sta dole...to jedino jedno jutro, jer mi je mm 2 smjena a ja sa danas svojim stomakom jedva se dovucem do wc... A svakako bih voljela nalaze joj povaditi....nisam nikad (osim kad smo trebale u bolnicu), a ako nista bar da se posavjetujem sa dr ali bih isla samo kod jedne doktorice.... slazem se sa jelenom, a nazovi fino pa vidi kad ti ta doktorica radi ja samo tako idem nikada na slijepo pa ko bude. a ti felix fino anela mami snaci ce se oni ne brini. nekako se snadju svi, ja nisam vjerovala kako se moj tata koji meni nikad flasicu dao nije snadje. ugrije i mlijeko i nosa kad treba i sve zivo. ne brini toliko, tu trebas ti presjeci vrpcu a ne anelko, ti si kao ja sta ce oni zaboga bez mene.. snaci ce se ne brini...ipak je to samo jedan dan. a i ja moram skontati sta sa svojim momcima kad budem krecila, pravi problem mi je to. svekrva sama njih ne moze cuvati a svekar mi nije tu tako da dok on ne dodje svi moji planovi padaju u vodu....
|
|
|
|