teacher75 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (26.5.2011 9:41:10)
|
IZVORNA PORUKA: Sulty Jelena, kakko nam je Ana jutros? Leena, o kakvom multivitamolu je rijec? Trebam li ja sada Vegi poceti davati neke vitamine ili ne? Ma ja kontam ovu vakcinu dati odmah ako mi Vegic ako bog da bude zdrava. Sta cu odgovlacit, samo cu duze razmisljam o njoj. Poslije toga jos jedna i onda mala pauza. Uh sto se radujem malom odmoru. teacher, o kakvom Woodstocu u Titu je rijec? Ja nemam pojma, totalno sam van svih desavanja. Mi juce bili kod male prijateljice na babinama. Njoj je 48 dana, ali je velicine ko moja Vega kad se rodila. Mala je i jako slatka. Vega poludila za njom. A vala sam i ja. Tacno sam pozeljela jos jedno takvo mace. Za nevjerovat kako oni brzo narastu. i ja sam van desavanja, vjeruj mi, pa sam sinoc bila iznenadjena[sm=smiley36.gif]evo vec 9. godinu u titu se za dan mladosti odrzava dernek, muzika uzivo-rock, milon ljudi-omladine, vatromet. ja nisam do sada nikad bila a uvijek sam htjela da odem, nekako mi se nije dalo, i sinoc je svirao band muza moje kolegice pa me zvala da idemo zajedno tako da sam otisla malo. bilo je stvarno super, ostala bih i duze da nisam bila umorna....
|
|
|
|