Malenaoduvijek -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (27.5.2011 15:02:43)
|
IZVORNA PORUKA: isabella IZVORNA PORUKA: jelenaT Usisah i ja kucu, joj to mi je najtezi posao u trudnoci, platila bih samo da mi ko usisa. Kontala sam juce, ali mi se nije dalo i danas kad sam vidjela da moja cura nasla mrvu na podu i jede je podhitno sam usisivac morala u ruke [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Isabella je li se siri osip ili je takav od pocetka, prati siri li se, ako se siri vodi je dr, ako ne mislimda nema potrebe pogotovo ako se ona dobro osjeca, ako primjetis na njoj. To je moje misljenje. Moze osip i od vrucine, ne mora znaciti da je od jagoda, jagode daju jaci osip koliko ja znam. nesiri se evo sve je zavirujem tackice stoje kako stoje [sm=smiley1.gif] hvala bogu,,a ona lopov kao i uvijek [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],nikakve promjene.Ma kada je imala 8 mjeseci isto tako pojavile se dvije bobice isto kao ujed komarca i onda na tome se pojavio kao plik i puko i prosirila se ranica hitno dr kaze nije to nista neka infekcija koze desava se kaze ljeti cesto kod deblje djecice,,izlijecena za 4 dana kremom,,pa me od tad strah a kupam je svaku noc sve humaninim gelom i opet eto neke tackice ebemu misa [sm=smiley1.gif] meni se Luka prosle sedmice bio izasuo i mazala mu onim pantenolom sto nam je dr dermatolog prepisala i brzo mu je proslo i kupala ga u hipermanganu pa probaj i ti , samo nemoj glavicu u hipermangan samo do vrata.
|
|
|
|