teacher75 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (30.5.2011 20:03:15)
|
evo i mene, umorna pravo. radila do 1 pa isla s drugaricama na kafu poslije posla, dosla kuci u 3 i odmah izvela lanu, prvo bile kod tita, pa u importanu pa malo u parku kod green-a. dosle kuci malo prije 6, pa od 6 do 7 imala instrukcije, poslije instrukcija oko lane i sad je stavila u krevet, jedva cekam da zaspi. bas sam umorna, skuhala se danas. mala, vidim da si me prozivala, moze kafa ali ne znam kada jer najavljuju kisu. sutra radim drugu smjenu tako da cemo izlaziti ujutro, oko 10, a prekosutra popodne bih i mogla ali ne znam kakvo ce vrijeme biti...sgo se tice hrane, lana opet pojela pun tanjir supe, ostalo joj vise ni ne pravim. nakon supe pa do odlaska u krevet je pojela jos jednu kifu, 1 citav jogurt, cokolino i pola monte. a jutros je pojela jaje, mladi sir i poslije voce. nisam spominjala pedijatru jer je na brzinu pregledala a nije bila nasa pedijatrica nego neka druga posto je nasa na odmoru. a kontam sta cu spominjati kad ipak nesto jede, drugo da nista ne jede... sto se tice zuba, felix, i lana ima samo donje jedinice, ne vidim da ce uskoro neki zubici dole niknuti. gore ima jedinice, dvojke i cetvorke (do pola)
|
|
|
|