chuci -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (31.5.2011 9:45:51)
|
jutro i od mene joj svašta se jutros kod vas dešava lady baš mi je žao što teta zeza. ja svojoj na šta god skrenem pažnju posluša, misim baš se fino razumijemo. iako je i mene moja neki dan baš naljutila. mislim prošle godine kad smo razgovarali ispričala nam zašto napušta prethodni posao. ljudi joj stalno kasnili, odnosno nisu dolazili u dogovoreno vrijeme nego sat - dva kasnije. kad je trebala na godišnji dali joj 5 dana. ona pitala može li dobiti još dva, jer ima sestru koja ima kuću na moru, pa joj nisu dali, pa je na kraju zovnuli kad je već bila na autobuskoj stanici i rekli može još dva dana itd. mi dogovorili da će imati plaćen godišnji odmor koliko i ja budem na godišnjem, i da zna da je to druga polovina jula prva polovina avgusta, jer ja radim na fakultetu. ih ona se pravo obradovala. sad kad je to došlo na red ja joj neki dan rekla koje 4 sedmice ima slobodno i pola pete sedmice. i to je meni ispalo tri zadnje sedmice jula i 1,5 sedmica avgusta. rekla joj da je tada slobodna. ona složila facu, eto jao pa toliko puno godišnjeg, reko biće plaćeno kako smo i dogovrili. ma zna ona eto ali ona je inače kod svoje sestre išla uvijek u drugoj polovini avgusta, pa bi ona kao tada, ali eto može ona otići na vikend, i sva je kao bila tužna što ona nema slobodnu drugu poloviu avgusta. onda se mm ubacio i rekao da je ona pisao zadnju sedmicu avgusta godišnji i da je i tada slobodna, na šta je ona pošla da se pravda eto kao ma nije ona tako mislila i ovamo ima puno godišnjeg ... mene je pravo iznervirala ta priča cijela. baš ne volim kad neko tako nemam drugu riječ nego nezahvalan ispadne. mislim ne prođe mjesec a da nema par slobodnih dana, svaki praznik je slobodna i duže, jer mm i ja uvijek štimamo da spojimo nešto. a ona mi tako priču neku spucala eto neće ona otići na more. na kraju je ispalo da će otići u grčku to kada bude slobodna u julu, mislim niđe veze. eto baš joj je žao što neće kod sestre moći i tako neka priča. evo sad se opet iznervirah. ccc
|
|
|
|