Anoniman -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (2.6.2011 17:04:15)
|
Ma joj draga nisu moja djeca od deda i baba, nisu od tetkih i ostale familije, nisu ih oni radjali da ih odgajaju vec ja i njihov otac. Kad meni neko kaze kako izdrzavas sto ti m non stop na putu, pa jbga ne moze pare i jare, hvala Bogu pa radi i zaradi, hvala Bogu pa mi nista ne fali, pticijeg mlijeka da mi treba imala bih. Sta bi bilo da mi ni ne pomaze oko djece i ne prinosi u kucu sta bih onda trebala reci. Zato ja se jezim kad neko kaze svekrva mi samo sat vremena pricuvala dijete ili majka, svekar uradio ovo, nije ovo itd. Nisu neki svjesni koliko nekad i pet minuta znaci kad ti neko priskoci u pomoc, pa i komsija da je, ma i crni cigan. Kod mene zaova radi cijeli dan, ujutru od osam pa uvece do 7-8 i kad mi dodje i 5min da pricuva Anu, kad mi pomogne da je okupam, ma kad joj lijepu rijec kaze ja bih je ljubila i to cijenim pravo. Koliko god da mi pomogne nek je od srca i to malo sto nekome mozda ne znaci nista meni znaci sve. Jutros kad je posla na posao cula je Anu da place, ja bila u WC-u, usla je i odmah je uzela, zakasnila je na posao da bih se ja stigla istusirati jer je ova aman se od vriske zacenula. Ja to njoj nikad ne mogu zaboraviti.
|
|
|
|