teacher75 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (3.6.2011 0:02:21)
|
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: myb@by Kako vi spremate ribu? Ja je przim u tavi, prije toga uvaljam u brasno, ali htjela bi neku zdraviju varijantu isprobati [sm=smiley1.gif] i ja ovako, probala sam u rerni zamotanu folijom al nije mi to to, volim nezdravo[sm=smiley36.gif] mi kupujemo uvijek samo lubin ili oradu, losos mi se nekako zgadio, puno mi je masan, a pastrmuku nekad jedemo kad se vracamo s mora pa uzmemo tamo iz vribnjaka usput jos nisam cula da je nekome losos masan, on bas nema masnoce u sebi kao i vecina bijelih riba...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] kako nema? a omega 3? naravno da ima zdrave masnoce. meni je premasno, ja ga nakon skidanja sa vatre stavim na papir da upije masnocu, sav papir bude mokar, puno vise ispusta nego ostale ribe. pogotovo ako przim onaj masni dio lososa omega 3 masne kiseline, ali sve zavisi ako ga przis u ulju naravno da ce biti masniji jer upije masnocu iz tave, a kad ga dinstas u vodi meni nije . pa ja uvijek na ulju, ne znam kako je to na vodi[sm=zmeden.gif] zdraviji [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , ja ga tako djeci pravim.salim se ja.ja inace ako przim bilo sta, stavim na one ubruse da pokupe masnocu, bilo da su ustipci ili pileci file radi zgaravice jer mi je zeludac osjetljiv. pa i ja stavim, napisala sam gore[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|