teacher75 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (24.6.2011 22:14:10)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 Vece.... Na zapadu nista novo [sm=smiley36.gif] Mi danas isli sa nanom u kupovinu, idemo na rockas sutra, pa krenule do Pionirske, Lana zaspala u autu, i ja se parkiram, krenem da je izvadim a ona sva mokra i ne htjednem u P. sa mamom se zakacim, kao nece joj nista biti ona ce posusiti [sm=zmeden.gif], mokar bodi mokra majica....sta li je mislila od to dvoje posusiti [sm=smiley36.gif]...i krenem kuci....i njoj naumpade da odemo tetki na kafu, ona na podhrastovima i hajd smotam, sjedili malo ubasti, kad krenu grmiti i sijevati, ja govorim vi kako hocete ja odoh u kucu, ma nije proslo 5min kad je udario grad....majko draga, tetak poslije LOPATOM kupio led..... [sm=smiley29.gif] Zovem mm da vidim gdje je on, kaze na grbavici samo kisa padala i to je to, govorim da grad pada, a on a gdje je auto, trebali ste ga pokriti [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], aha mos misliti.... Jos nisam dobila [sm=hudicek1.gif], ako preskoci sutra - kasni...a sve simptome imam....nervira me [sm=smiley7.gif] nama je auto unisteno na 3-4 mjesta, ima udubljenja, ja se tjesila da bi bilo i da je ovdje ostalo na parkingu a ti mi sad rece da nije bilo na grbavici[sm=smiley13.gif]i mi sutra idemo na rodjendan u igraonu carobni svijet u 4[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|